H Citroen φημολογείται ότι συνεργάζεται με την Bose για την επαναστατική ανάρτηση [w/videos]

Σχετικά άρθρα

02_HydractiveIII

Μπορεί από το περασμένο καλοκαίρι η Citroen να έχει βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας την υδροπνευματική ανάρτηση, όμως μας έχει προϊδεάσει για κάτι επαναστατικό.

Για να το δούμε στην πράξη, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το 2017, όμως η CEO της εταιρίας, Linda Jackson, ανέφερε πως στο μέλλον τα μοντέλα της Citroen θα κάνουν χρήση νέων τεχνολογιών που θα τα επιτρέπουν να έχουν “ομαλή και άνετη ανάρτηση” μιας και αυτές οι έννοιες αντικατοπτρίζουν το DNA τους, με την PSA να ετοιμάζει μια νέα “σοφιστικέ” ανάρτηση με κάποιον προμηθευτή της.

Αλλά ποιος μπορεί να είναι αυτός ο προμηθευτής και γιατί είναι τόσο σημαντικό να το μάθουμε; Ο λόγος που έχει σημασία το όνομα του προμηθευτή είναι γιατί θα μπορούσε να δείξει το είδος της τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται στα μελλοντικά οχήματα της γαλλικής εταιρίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες η Citroen φέρεται να συνεργάζεται με την Bose. Ναι, αυτή που κατασκευάζει εξαιρετικά ηχοσυστήματα, καθώς εκτός αυτών είχε παρουσιάσει το 2004 ένα πρωτοποριακό, καινοτόμο και επαναστατικό σύστημα ανάρτησης, το οποίο το είχε τοποθετήσει σε ένα Lexus LS.

To σύστημα της Bose χρησιμοποιεί ηλεκτρομαγνητικούς κινητήρες και ενισχυτές για τον έλεγχο, μέσω ενός συστήματος διαχείρισης λογισμικού για κάθε τροχό, προκειμένου το όχημα να κινείται με “μεγαλύτερη άνεση και καλύτερο έλεγχο“… όπως ακριβώς είχε δηλώσει και η Jackson την προηγούμενη εβδομάδα. Παρακάτω μπορείς να δεις μερικά videos με το πως λειτουργεί το σύστημα της Bose.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 189.403 Citroen C3 και DS3 λόγω των αερόσακων της Takata

189.403 Citroen C3 και DS3 που κατασκευάστηκαν μεταξύ 31 Αυγούστου 2009 και 9 Φεβρουαρίου 2017 ανακαλούνται παγκοσμίως εξαιτίας των ελαττωματικών αερόσακων οδηγού και συνοδηγού,...

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Citroen C3 Aircross

H Citroen έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες της νέας -δεύτερης- γενιάς του C3 Aircross, το λανσάρισμα του οποίου -με βάση το σημερινό...

Η Nissan παρουσιάζει την πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης

Η Nissan παρουσίασε σήμερα την -υπό κατασκευή- πιλοτική γραμμή παραγωγής μπαταριών στερεάς κατάστασης στο εργοστάσιό της στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Η πιλοτική γραμμή στοχεύει...