Τη συνέχιση των προβλημάτων φοβάται ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

Lewis Hamilton

Ερωτηματικά προκαλεί η απόδοση του Lewis Hamilton στα τελευταία Grand Prix της περσινής πλέον σεζόν. Ο Πρωταθλητής έφτασε με άνεση στη μαθηματική κατάκτηση στο Grand Prix του Austin, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε τρεις συνεχόμενες φορές από τον Nico Rosberg, ενώ μέτρησε και 6 συνεχόμενες επικρατήσεις στις κατατακτήριες δοκιμές.

Ο ίδιος έχει απάντηση για τη μειωμένη ανταγωνιστικότητα, λέγοντας πως οι αλλαγές που έκαναν οι μηχανικοί του στη Σιγκαπούρη απομάκρυναν τη συμπεριφορά του μονοθεσίου από αυτή που θέλει να έχει ο Hamilton. Η Mercedes δεν δέχεται μόνο αυτό ως εξήγηση, και ο Βρετανός φοβάται πως τα προβλήματα αυτά θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν στους πρώτους αγώνες του 2016, διότι το μονοθέσιο δε θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το φετινό.

Αυτό που έχουμε τώρα θα μεταφερθεί στην επόμενη σεζόν, άρα είναι φυσικό να το σκέφτομαι. Έχω καθίσει μαζί με τον μηχανικό μου και πρέπει να σκεφτούμε πώς θα το διορθώσουμε αυτό, επειδή είναι ένα καλό γραφικό που δείχνει όλους τους αγώνες. Στους πρώτους 12 αγώνες, με εξαίρεση τη Βαρκελώνη, το μονοθέσιο ήταν εξαιρετικό.

Από τη Σιγκαπούρη και μετά, η ισορροπία ήταν κάκιστη, ειδικά στο Abu Dhabi. Θα πρέπει να υπάρχει ένας τρόπος για το λύσουμε αυτό. Το μονοθέσιο του Nico έδειχνε να είναι πολύ καλό στο δικό του στυλ οδήγησης. Στον αγώνα, είναι γενικά καλό μονοθέσιο, επομένως θα πρέπει να καταλάβουμε τι πηγαίνει λάθος στις κατατακτήριες.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Φήμες θέλουν την Mercedes να υπέγραψε με τον Carlos Sainz

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιταλικής Gazzetta dello Sport η Mercedes επέλεξε τον Carlos Sainz ως αντικαταστάτη του Lewis Hamilton, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, με τον...