Να αγοράζεις BMW M3 και να μαθαίνεις ότι πέρασε από τα χέρια του Clarkson…

Σχετικά άρθρα

02_09015956_99a453_2596239a

Για κάποιους, υπό συνθήκες, αυτό μπορεί να είναι ευλογία. Να αγοράζεις δηλαδή μία BMW M3 και να μαθαίνεις ότι είναι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο ίδιος ο Jeremy Clarkson στο Top Gear. Για τον Rob Willis όμως ήταν μάλλον το αντίθετο.

Ο Willis αγόρασε την μεταχειρισμένη M3 έναντι 50.000 λιρών – περίπου €69.000. Η τιμή θα ήταν καλή αν το αυτοκίνητο δεν είχε προβλήματα. Τα φρένα έτριζαν διαρκώς και ένας περίεργος θόρυβος παραγόταν από το σύστημα διεύθυνσης κάθε φορά που ο Willis έβγαινε από τον αυτοκινητόδρομο.

Όμως ο Willis δεν γνώριζε ότι το αυτοκίνητο του είχε χρησιμοποιηθεί παλαιότερα για γυρίσματα στο Top Gear. Νόμιζε, επειδή έτσι του είχανε πει, ότι αγόραζε ένα demo αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας εκ των διευθυντών του καταστήματος. Μέχρι που η αρραβωνιαστικιά του παρατήρησε ότι η M3 που “έλιωνε” ο Clarkson στο Top Gear, είχε την ίδια πινακίδα με την δική τους! Ήταν το ίδιο αυτοκίνητο!

Ο Rob επέστρεψε στην αντιπροσωπεία και έπειτα από μία συζήτηση που είμαι σίγουρος ότι ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, του παραχωρήθηκε ως αυτοκίνητο αντικατάστασης μία BMW 330d. Ο υπεύθυνος της αντιπροσωπείας, του είπε ότι η M3 που είχε αγοράσει δεν έπρεπε ποτέ να του είχε πουληθεί αφού ήταν ακατάλληλη για χρήση στον δρόμο!

ΠηγήTheSun.co.uk

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...