Η Mercedes ξεκαθαρίζει πως δεν έχει γίνει μεταφορά πληροφοριών προς τη Ferrari

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Ferrari

Δικαστική διαμάχη ξεκίνησε η Mercedes εναντίον ενός πρώην κορυφαίου μηχανικού στο τμήμα των κινητήρων, όταν κατάλαβε ότι απέκτησε παράνομα πρόσβαση σε πληροφορίες. Οι υποψίες έβαλαν στο παιχνίδι και το όνομα της Ferrari, με την ιταλική ομάδα να είναι πιθανός προορισμός των πληροφοριών αυτών.

Η Scuderia έκανε σαφές ότι δεν έχει καμία σχέση με την πέτρα του σκανδάλου, τον Benjamin Hoyle, αλλά αυτό δεν ήταν ικανό να σταματήσει τις έρευνες των Γερμανών. Αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα, ωστόσο η ομάδα του Brackley ξεκαθαρίζει σε επιστολή της πως κανένα από τα στοιχεία της δεν δείχνει τη Ferrari, γεγονός που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς των Ιταλών. Η επιστολή αναφέρει:

Υπάρχουν συνεχιζόμενες εσωτερικές έρευνες , σχετικά με τις εμπιστευτικές πληροφορίες που απομακρύνθηκαν από τη Mercedes από τον κύριο Hoyle, προκειμένου να προστατέψουμε τόσο τη Mercedes όσο και κάθε άλλη εταιρεία που θα μπορούσε να λάβει αυτές τις πληροφορίες. Η Mercedes θα συνεχίσει αυτές τις έρευνες μέχρι να διαπιστωθεί ότι όλες οι πληροφορίες έχουν ανακτηθεί, κάτι που αναμένεται να πάρει 2-4 μήνες.

Η έρευνα έχει δείξει ότι δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε πως αυτές οι πληροφορίες έχουν μεταφερθεί στη Ferrari, ούτε τα έγγραφα του δικαστηρίου κάνουν λόγο για οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά από τη Ferrari. Η Mercedes θα συνεχίσει να προστατεύει τα συμφέροντά της, συμπεριλαμβανομένων των νομικών διαδικασιών εναντίον του κυρίου Hoyle, και να συνεχίσει να προστατεύεται από άλλες πιθανές ακατάλληλες μεταφορές πληροφοριών στη βιομηχανία του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΠηγήMercedes AMG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...