Ο Ecclestone δεν βλέπει επιστροφή του Nurburgring στην F1

Σχετικά άρθρα

Nürburgring

Ενώ μια άλλη ιστορική πίστα, εκείνη της Monza, φαίνεται πως θα διατηρηθεί στο καλεντάρι της Formula 1, το Γερμανικό Grand Prix συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα, ειδικά στην περίπτωση του Nurburgring. Η προσέλευση των θεατών έχει μειωθεί σημαντικά και το Hockenheim αδυνατεί να διοργανώνει τον αγώνα κάθε χρόνο, με την Γερμανία να μην πραγματοποιεί gp το 2015, παρότι η Mercedes σαρώνει τα πρωταθλήματα. Τώρα, ο Ecclestone έρχεται να δώσει ένα ακόμη χτύπημα στην “πράσινη κόλαση”, δηλώνοντας βέβαιος πως το Nurburgring δεν πρόκειται να επιστρέψει στην F1.

Δεν πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί (σ.σ. η επιστροφή στο πρόγραμμα). Μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ότι δεν θα υπάρξει αγώνας (το 2017).

Ο Βρετανός είχε προσπαθήσει να αγοράσει το Nurburgring πέρυσι, μια κίνηση που αν τελικά προχωρούσε, όπως λέει ο ίδιος, θα εξασφάλιζε την παρουσία της πίστας στο πρόγραμμα της F1. Παράλληλα, φροντίζει να ρίξει ευθύνες στους τότε διαχειριστές και την κοντόφθαλμη, όπως αποδείχθηκε, στρατηγική τους.

Είναι κρίμα, γιατί όταν το Nurburgring ήταν προς πώληση, συμφώνησα να το αγοράσω. Όμως ήρθαν και μου είπαν πως έχουν μια καλύτερη προσφορά. Ίσως ένα ή δύο εκατομμύρια υψηλότερη από την προσφορά μου και τους είπα: “Έκανα μόνο μία προσφορά. Αν κάποιος θέλει να πληρώσει περισσότερα, να την πουλήσετε σε αυτόν”. Την πούλησαν σε ένα άτομο, κι αυτό το πρόσωπο την μεταπώλησε.

Η βλακεία ήταν: Λόγω των δύο εκατομμυρίων παραπάνω, έχασαν κάποιον ο οποίος είχε εγγυηθεί ότι θα υπήρχε ο αγώνας για 100 χρόνια και που θα προσπαθούσε να βελτιώσει τα πράγματα. Έφυγαν για λίγα δολάρια παραπάνω.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα