Με 400 άλογα το Audi Q5 RS

Σχετικά άρθρα

Rendering: RM Design
Rendering: RM Design

Η Audi θα παρουσιάσει το νέο Q5 εντός του 2016 και οι φήμες αναφέρουν πως η γερμανική εταιρία, εκτός από τις γρήγορες εκδόσεις SQ5 TDI και SQ5, ετοιμάζει και την RS έκδοση, η οποία θα κάνει ντεμπούτο κάποια στιγμή μέσα στο 2017. Αυτή θα φορά τον 2.5-λίτρων TFSI 5-κύλινδρο κινητήρα απόδοσης 400-450 ίππων, με την κίνηση να στέλνεται σε όλους τους τροχούς μέσω ενός αυτόματο κιβωτίου ταχυτήτων.

Το νέο Q5 θα κατασκευαστεί πάνω στην MLB Evo πλατφόρμα, που κάνει χρήση αλουμινίου και χάλυβα υψηλής αντοχής, θα ζυγίζει λιγότερο κατά τουλάχιστον 100 κιλά σε σχέση με τη τωρινή γενιά και κίνηση θα παίρνει από μια γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου τεσσάρων και έξι κυλίνδρων (2.0 TFSI, 2.0 TDI, 2.0 TDI Ultra, 3.0 TFSI, 3.0 TDI) ενώ θα υπάρχει και μια plug-in υβριδική έκδοση.

Rendering: RM Design
Rendering: RM Design

Το νέο SUV θα υιοθετεί την σχεδιαστική φιλοσοφία του Q7 και του A4, έχοντας πίσω LED φωτιστικά σώματα, αεροτομή, ελαφρώς κεκλιμένη γραμμή οροφής και διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, ενσωματωμένες στον πίσω προφυλακτήρα. Στον πρόσθετο εξοπλισμό θα πρέπει να περιμένουμε και τα λέιζερ φωτιστικά σώματα της Audi. Η κατασκευή του θα γίνεται και στο εργοστάσιο της Audi στο Μεξικό, με το νέο Q5 να ξεκινά από τις 31.000 ευρώ στη Γερμανία.

ΠηγήAutobild.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα