Ο Grosjean δεν αποκλείει την επιστροφή του στο Enstone και την Renault

Σχετικά άρθρα

gros_rena_spaf_20092

Ο Γάλλος πιλότος ανήκε στο πρόγραμμα νέων οδηγών της Renault από το 2006, έχοντας τρέξει για λογαριασμό της εργοστασιακής ομάδας. Ο Grosjean, με ένα μικρό διάλειμμα το 2010, αποτελούσε κομμάτι του Enstone μέχρι πέρυσι, όταν και αποφάσισε να μεταπηδήσει στη νεοσύστατη ομάδα της Haas.

Πολλοί απόρησαν με την κίνηση αυτή, ειδικά από τη στιγμή που ήταν ορατό το ενδεχόμενο της επανεμφάνισης της ομάδας της Renault στην Formula 1. Όμως, φαίνεται πως ο Romain είχε ανάγκη από μια αλλαγή, χωρίς βέβαια να αποκλείει την επιστροφή του στο Enstone, ιδίως αν η ομάδα καταφέρει να δημιουργήσει μονοθέσιο νικητή.

Το Enstone είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου. Οι άνθρωποι εκεί είναι οικογένειά μου και φίλοι μου και ξέρω κάθε γωνιά του εργοστασίου. Μερικές χρονιές βρισκόμουν ακόμα εκεί τα Χριστούγεννα. Όταν ζούσα στην Αγγλία, πήγα εκεί στις 24 Δεκεμβρίου με τον γαμπρό μου.

Ήταν δύσκολο να φύγω, αλλά δεν θα βρισκόμαστε πάρα πολύ μακριά στο paddock. Και ποιος ξέρει; Ίσως σε τρία ή τέσσερα χρόνια, να φτιάξουν ένα αυτοκίνητο ικανό για πρωτάθλημα και να μου τηλεφωνήσουν και να πουν: Ας κερδίσουμε μαζί. Αυτό θα ήταν το ιδανικό. Ως Γάλλος, αυτό θα ήταν απίστευτο.

Η Renault έχει θέσει χαμηλά τον πήχη για το 2016, από πλευράς αποτελεσμάτων, υπολογίζοντας πως θα πρέπει να βάλει τις βάσεις για να έχει επιτυχίες στο μέλλον. Ο Grosjean γνωρίζει πως η ομάδα έχει τεράστιες προοπτικές, οι οποίες δεν μπορούσαν να φανούν στο παρελθόν, εξαιτίας της έλλειψης πόρων, κάτι που πλέον δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Είναι μια ομάδα ικανή για να κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Οι νίκες το 2005 και το 2006, δεν είναι πολύ καιρό πριν. Υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες στο Enstone. Το ξέρω αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, και οι ίδιοι το ξέρουν, αλλά είναι δύσκολο να το αποδείξεις αν δεν έχεις τα κατάλληλα εργαλεία.

ΠηγήAutosport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lewis Hamilton: Δεν έχω ξεκινήσει χειρότερα στη καριέρα μου στην F1

Έχουν διεξαχθεί ήδη τρία Grand Prix στη φετινή σεζόν και ο Lewis Hamilton είναι μόλις 10ος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος των οδηγών, έχοντας συγκεντρώσει...

O Horner αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο Carlos Sainz να πάει στη Red Bull

Ο Carlos Sainz είναι ο μόνος πιλότος που έχει καταφέρει να νικήσει την Red Bull πέρυσι και φέτος και ο Ισπανός δεν έχει εξασφαλίσει...

Ο Alonso δήλωσε απογοητευμένος από την ποινή

Οι αγωνοδίκες τιμώρησαν τον Fernando Alonso με ποινή 20 δευτερολέπτων μετά το Grand Prix της Αυστραλίας, επειδή έκριναν πως ο Ισπανός προκάλεσε σκόπιμα το...
Autoblog.gr