Αρχική Γενικές Κατηγορίες Κόσμος Άντρας κλειδώνει πωλητή στο πορτ μπαγκάζ, κατά τη διάρκεια test, αυτός βγαίνει και τον αφοπλίζει

Άντρας κλειδώνει πωλητή στο πορτ μπαγκάζ, κατά τη διάρκεια test, αυτός βγαίνει και τον αφοπλίζει

10
Άντρας κλειδώνει πωλητή στο πορτ μπαγκάζ, κατά τη διάρκεια test, αυτός βγαίνει και τον αφοπλίζει

salesman-stuffed-in-trunk-during-test-drive-escapes-and-fights-back-dodge-challenger-s

Η είδηση που θα διαβάσεις παρακάτω πολύ εύκολα θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο ταινίας του Hollywood, ή καλύτερα, λες και έχει βγει από το Grand Theft Auto.

Ο Jose Martinez, πωλητής στην αντιπροσωπεία της Chrysler-Jeep-Dodge-Ram στο Houston, των Η.Π.Α., είχε πάρει την περασμένη Δευτέρα έναν υποψήφιο πελάτη για test drive ενός Dodge Challenger. Κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής οδήγησης, ο οδηγός είχε έντονο διάλογο με τον πωλητή, που καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού, με αποτέλεσμα να βγουν έξω και μετά από διαπληκτισμό ο πελάτης κατάφερε και έκλεισε τον Martinez στο χώρο αποσκευών, μαζί με την βοήθεια δύο συνεργών του, οι οποίοι ήταν σε ένα άλλο όχημα και ακολουθούσαν το Challenger.

Παρόλα αυτά, ο πωλητής ήταν αρκετά έξυπνος και ψύχραιμος ώστε να απεγκλωβιστεί, χρησιμοποιώντας τον εσωτερικό μοχλό που ανοίγει το κάλυμμα του χώρου αποσκευών. Και αν νομίζεις ότι η ιστορία τελείωσε εδώ, απατάσαι πάραυτα. Όταν αντιλήφθηκε ο οδηγός ότι ο Martinez βγήκε εν κινήσει από το αυτοκίνητο, σταμάτησε και τον σημάδεψε με το όπλο που κουβαλούσε. Ο πωλητής, ως άλλος Steven Seagal, κατάφερε να αφοπλίσει τον άνδρα και σύμφωνα με την τοπική αστυνομία το πυροβόλησε, απλά τραυματίζοντας τον.

Ο τραυματισμένος εγκληματίας μαζί με τον έναν από τους δύο συνεργούς του μπήκε στο άλλο αυτοκίνητο και διέφυγαν από τη σκηνή, με τον τρίτο της “παρέας” να κλέβει τον Challenger. Όμως, μέσα σε αυτό (στο πορτ μπαγκάζ) ο πωλητής είχε αφήσει το iPhone του, και μέσω αυτού η αστυνομία κατάφερε να το εντοπίσει, με τον οδηγό να το είχε παρατήσει και είχε διαφύγει πεζός, αφού πρώτα είχε τρακάρει ένα φορτηγό.

Όπως κατάλαβες όλοι παραμένουν ασύλληπτοι, με την αστυνομία να κάνει εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό τους. Ο Martinez μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, με την υγεία να μην διατρέχει κίνδυνο.