H Lotus ανακοίνωσε το bespoke τμήμα της

Σχετικά άρθρα

lotus-opens-bespoke-division-calls-it-lotus-exclusive-photo-gallery_1

Το personalization και το customization είναι το “Α και το Ω” των εταιριών για να βγάλουν εύκολο και ζεστό χρήμα. Δε χρειάζεται να επαναλαμβανόμαστε, το ξέρουν και οι πέτρες. Έχει η Audi, έχει η BMW, έχει η Aston Martin, έχει η Ferrari, έχει η Porsche, έχει η Rolls-Royce και γενικά όλες οι premium και sport εταιρίες. Δε γίνεται να μην έχει και η Lotus.

lotus-opens-bespoke-division-calls-it-lotus-exclusive-photo-gallery_6

Έτσι, σήμερα η βρετανική εταιρία ανακοίνωσε το bespoke (κατά παραγγελία) τμήμα Lotus Exclusive, με το οποίο προσφέρει τις υπηρεσίες του στους υπάρχοντες και μελλοντικούς πελάτες της εταιρίας. Μέσω αυτού, μπορείς να βάψεις την Lotus σου σε ότι χρώμα θες, να της βάλεις διάφορα γραφικά, ενώ το ίδιο μπορεί να κάνεις και για το εσωτερικό των μοντέλων της. Αρχικά, τις υπηρεσίες της θα απολαμβάνουν οι πελάτες της Lotus στην Ευρώπη, με τον υπόλοιπο κόσμο να ακολουθεί λίγο αργότερα.

ΠηγήLotus Cars

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Lotus ανακοίνωσε τις τιμές του Emeya στην Ευρώπη

Στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, η Lotus αποκάλυψε το Emeya, με το οποίο η βρετανική εταιρία -υπό κινέζικη ιδιοκτησία- εισέρχεται στην κατηγορία των υπερπολυτελών...