Αυστραλός χρησιμοποιεί νόμιμα ένα ανδρικό μόριο ως υπογραφή στο δίπλωμα οδήγησης!

Σχετικά άρθρα

Jared Hyams

Έχουμε κληθεί αρκετές φορές να βάλουμε την υπογραφή μας σε επίσημα έγραφα. Ο καθένας από εμάς έχει λογικά διαφορετική υπογραφή. Ανάμεσα στις εκατομμύρια που υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, κάποιες είναι σίγουρα περίεργες, ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός για το πώς μοιάζει η υπογραφή σου, διότι ενδέχεται να αντιμετωπίσεις προβλήματα με τον νόμο αν επιμένεις γι’ αυτή.

Ακριβώς αυτό συνέβη στον Jared Hyams, ο οποίος χρησιμοποιούσε και χρησιμοποιεί τελικώς σαν υπογραφή ένα… ανδρικό μόριο! Εσύ μπορεί να γελάς, αλλά ο ίδιος έδωσε 5ετή νομική μάχη με τις Αρχές, βγαίνοντας τελικώς νικητής. Ο Αυστραλός έβαλε τη συγκεκριμένη υπογραφή σε μία εκλογική φόρμα, αλλά το έκανε για πλάκα, επειδή θα έπρεπε να την ανανεώσει την επόμενη σεζόν, έτσι θα άλλαζε υπογραφή.

Ωστόσο, αυτή δεν έγινε δεκτή και ο 33χρονος ουσιαστικά πείσμωσε, καθώς θεώρησε ότι δεν προσβάλει κανέναν. Έτσι, θέλησε να την υιοθετήσει ως επίσημη υπογραφή και να τη βάλει σε ταυτότητα, πάσο, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης και άλλα, όμως χρειάστηκε να δώσει μάχη για να το καταφέρει. Μετά από 5 χρόνια, μπορεί πλέον να επιδεικνύει περήφανος την υπογραφή του!

ΠηγήThe Sun

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...