Marchionne: Η Ferrari ίσως αυξήσει την ετήσια παραγωγή της στις 9.000

Σχετικά άρθρα

Montezemolo leaves Ferrari, Marchionne takes helm

Η Ferrari ίσως αυξήσει την ετήσια παραγωγή της, ώστε αυτή να αυξηθεί στις 9.000 μονάδες από το 2019. Αυτό δήλωσε ο Sergio Marchionne από την έκθεση του Detroit όπου έδωσε το παρόν, με τον ιταλοκαναδό να αναφέρει:

Πρέπει να καθορίσουμε αν η αγορά μπορεί να χειριστεί περισσότερες από 9.000 Ferrari κάθε χρόνο. Ο ιδρυτής της Ferrari το 1947 είχε μια σαφή άποψη πως πρέπει να παράγουμε ένα αυτοκίνητο λιγότερο από τις απαιτήσεις της αγοράς. Όσο καιρό δίνουμε προσοχή στον κανόνα αυτό, θα είμαστε μια χαρά.

Ο Marchionne πιέζεται από την αγορά να αυξήσει την παραγωγή της Ferrari, με την μετοχή της Ferrari να χάνει 16% της αξίας της, με τους αναλυτές να αναφέρουν πως ένας από τους παράγοντες πίσω από την πτώση της τιμής της μετοχής, είναι η απροθυμία του Marchionne να αυξήσει την παραγωγή, κάτι που αν γίνει, θα φέρει περισσότερα έσοδα και κέρδη για την ιταλική εταιρία. Σύμφωνα με ανάλυση του IHS Automotive, οι Η.Π.Α θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν το 35% των ετήσιων πωλήσεων της Ferrari έως το 2020, την ώρα που το 2015, το ποσοστό αυτό ήταν στο 30%.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...