Spy Photos: Νέα Mercedes-AMG E63

Σχετικά άρθρα

Mercedes-AMG E63 spy photos (1)

Μετά την παρουσίαση της νέας Mercedes E-Class την περασμένη εβδομάδα στην έκθεση του Detroit, η γερμανική εταιρία έχει πάει στα χιόνια της Σκανδιναβίας την γρήγορη E63 AMG έκδοση της. Αυτή διαθέτει επιθετικό bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, ελαφρώς φουσκωμένα φτερά, διακριτική αεροτομή, διαχύτη και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων με τις αλλαγές εξωτερικά να ολοκληρώνονται με τις νέες ζάντες, τα μεγάλα φρένα και την χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος.

Κάτω από το καπό της θα υπάρχει ο V8 4,0-λίτρων biturbo κινητήρας ο οποίος στην απλή έκδοση θα αποδίδει 550 άλογα, ενώ στην έκδοση S, η ιπποδύναμη θα αυξάνεται στα 600 άλογα. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται είτε με το 7άρι αυτόματο κιβώτιο MCT Speedshift, είτε με το νέο 9-άρι αυτόματο κιβώτιο, με την παρουσίασή της να αναμένεται είτε στην έκθεση της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο, είτε στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της AMG, Tobias Moers η E63 AMG θα είναι μία “επανάσταση” και όχι εξέλιξη και τόνισε ότι το νέο super-saloon θα είναι “το μεγαλύτερο βήμα που έχει κάνει ποτέ μία AMG E-Class”.

Ο Moers επιβεβαίωσε ότι η E63 AMG θα είναι αποκλειστικά τετρακίνητη σε όλες τις αγορές αλλά για να καθησυχάσει τους φανατικούς της πίσω κίνησης, συμπλήρωσε:

Μην ανησυχείτε. Θα γλυστράει, θα πλαγιάζει και θα κάνει όλα τα χαζά πράγματα που αγαπάμε!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...