Διακριτικότητα; Αυτή η G63 AMG δεν ξέρει από τέτοια!

Σχετικά άρθρα

g63-amg-with-hamann-body-kit-and-topcar-interior-is-a-red-russian-rooster_2

Το αυτοκίνητο που παρήγγειλε ο Αϊ Βασίλης για τα Χριστούγεννα του 2016; Όχι. Το αυτοκίνητο της πυροσβεστικής αν αυτή ήθελε να σπάσει πλάκα με τα λεφτά του κόσμου; Επίσης όχι. Το αυτοκίνητο ενός πλούσιου Ρώσου που προφανώς δεν γνωρίζει τις έννοιες “γούστο” και “διακριτικότητα”; Ακριβώς!

g63-amg-with-hamann-body-kit-and-topcar-interior-is-a-red-russian-rooster_5

Η G63 AMG που βλέπεις στις φωτογραφίες, φορά το Spyridon bodykit της Hamann ενώ η εκτέλεση της μετατροπής, έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της TopCar. Ο συνδυασμός του bodykit με το εξωφρενικά χτυπητό κόκκινο χρώμα και τις λευκές λεπτομέρειες κάνουν την συγκεκριμένη AMG ορατή από το διάστημα και δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω γιατί.

g63-amg-with-hamann-body-kit-and-topcar-interior-is-a-red-russian-rooster_12

Το περίεργο είναι ότι το εσωτερικού του οχήματος, είναι μεν overkill αλλά σε καμία περίπτωση στον βαθμό που είναι το εξωτερικό. Για την καμπίνα, επιλέχθηκε ο συνδυασμός του κόκκινου με το μαύρο ενώ όπως μπορεί να φανταστεί κανείς, έχει χρησιμοποιηθεί άφθονο δέρμα και αρκετά ανθρακονημάτινα διακοσμητικά. Σε αφήνω να το θαυμάσεις!

ΠηγήTopCar

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...