Περνά στην παραγωγή το VW Budd-e;

Σχετικά άρθρα

001-vw-budd-e-concept-1

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Volkswagen παρουσίασε στην CES το ηλεκτρικό, Budd-e concept. Ένα ηλεκτρικό Microbus του 21ου αιώνα με μοντέρνο σχεδιασμό που απ’ ότι φαίνεται, έχει ότι χρειάζεται για να περάσει στην παραγωγή. Όπως δήλωσε ο Volkmar Tanneberger, επικεφαλής ηλεκτρονικών και υπεύθυνος εξέλιξης του Budd-e concept:

Η βασική ιδέα είναι να εξελίξουμε μία αρθρωτή “εργαλειοθήκη” και να περάσουμε αυτή την επίπεδη μπαταρία στην παραγωγή με έναν κινητήρα εμπρός και έναν πίσω. Το California και το Transporter θα συνεχίσουν την δική τους πορεία ως κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Αν αυτό δεν σου αρκεί, ο Tenneberger συνέχισε:

Θα δείτε ένα αυτοκίνητο που μοιάζει πολύ με το Budd-e concept, στην MEB πλατφόρμα, να περνάει στην παραγωγή. Δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς, αλλά γύρω στο 2020.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την Volkswagen να επενδύει σε ένα προϊόν που ως έχουν τώρα τα πράγματα, δεν αποτελεί εγγύηση εμπορικής επιτυχίας. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς ακριβώς θα περάσει στην παραγωγή το drivertrain –γιατί περί αυτού πρόκειται και όχι για ένα μεμονωμένο μοντέλο– αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τους Γερμανούς της VW να ρισκάρουν με ένα αυτοκίνητο όπως το Budd-e.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η VW αναβαθμίσει το ID.3 και δυναμώνει το ID.3 Pro S

Έχουν περάσει μόλις 14 μήνες από τότε που η Volkswagen κυκλοφόρησε το ανανεωμένο ID.3 και η γερμανική εταιρία έκανε σήμερα γνωστό πως αναβαθμίζει ξανά...

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...