Η Mercedes μάς ανεβάζει στην W07 για την πρώτη μας βόλτα

Σχετικά άρθρα

Mercedes W07

Δεν ξέρω αν η Mercedes το κάνει τυχαία ή επί σκοπού (για να κλέψει λίγο από τη δόξα της Ferrari), πάντως η γερμανική ομάδα επέλεξε τη σημερινή ημέρα για να μας δώσει τα πρώτα πλάνα από τη νέα W07, παρόλο που αυτή θα παρουσιαστεί επίσημα στις 22 Φεβρουαρίου, πριν από την έναρξη των χειμερινών δοκιμών, με την πρώτη φωτογραφία να μας έρχεται την Κυριακή.

Πριν από μερικές ώρες, είδαμε κάποια εξωτερικά πλάνα από το νέο γερμανικό μονοθέσιο, και τώρα η ομάδα του Brackley μάς κάνει μία βόλτα μέσα από κάμερα που βρίσκεται στο κράνος του Nico Rosberg, ο οποίος οδηγεί τη νέα W07 στην πίστα του Silverstone, εκεί που πραγματοποιήθηκε ουσιαστικά το shakedown του αυτοκινήτου.

Φυσικά από τέτοια λήψη, δεν μπορούμε να καταλάβουμε σχεδόν τίποτα για το μονοθέσιο. Ωστόσο, τα αεροδυναμικά βοηθήματα που βρίσκονται δίπλα από την περιοχή των καθρεπτών φαίνεται πως έχουν «ψηλώσει» σε σχέση με αυτό που υπήρχε στην W06, ενώ πάνω από τις εισαγωγές αέρα στα sidepods συνεχίζουν να βρίσκονται τα παράλληλα προς το έδαφος αεροδυναμικά βοηθήματα για το «χτένισμα» το αέρα.

ΠηγήMercedes AMG

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα