Μια πρώτη «κλεφτή» ματιά στη νέα Mercedes W07

Σχετικά άρθρα

Mercedes W07

Τα δύο από τα τρία κορυφαία -βάσει περσινών αποτελεσμάτων- μονοθέσια είδαμε σήμερα, καθώς η Williams και η Ferrari παρουσίασαν τις FW38 και SF16-H, αντίστοιχα. Η Mercedes έχει επιλέξει τις 22 Φεβρουαρίου για τη δική της παρουσίαση, με το τράβηγμα του σεντονιού να γίνεται πριν από την έναρξη των χειμερινών δοκιμών.

Ωστόσο, η νέα W07 έκανε το shakedown στην πίστα του Silverstone και οι κάμερες βρέθηκαν εκεί για κάποια πλάνα που έρχονται τώρα στο φως της δημοσιότητας. Η αλήθεια είναι πως η ποιότητα των εικόνων δεν επιτρέπει την εξαγωγή συμπερασμάτων για τις αλλαγές που υπάρχουν στο φετινό μονοθέσιο, γι’ αυτό και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την επίσημη.

Παρ’ όλα αυτά, αξίζει να δούμε τα δύο videos που ακολουθούν, στα οποία υπάρχει και ο «βελτιωμένος κατά 25% ήχος των turbo V6 κινητήρων», αν και σήμερα ο Pat Symonds κατέβασε το ποσοστό στο 12%.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...