Ο Ricciardo διαφωνεί με τη στάση του Hulkenberg για τη Halo προστασία

Σχετικά άρθρα

Daniel Ricciardo

Διχόνοια έχει προκαλέσει το νέο Halo σύστημα προστασίας που είδαμε την Πέμπτη και την Παρασκευή. Κάποιοι οδηγοί είναι υπέρ του συστήματος, με το επιχείρημά τους να πατά πάνω στην ασφάλεια του οδηγού, τη στιγμή που η άλλη πλευρά υποστηρίζει πως η Formula 1 δε θα πρέπει να αλλάξει στον τομέα αυτό, αλλά θα πρέπει να για πάντα να μην υπάρχει τίποτα μπροστά από το κεφάλι του οδηγού.

Πριν ακόμα δούμε το σύστημα στην πράξη, ο Nico Hulkenberg είχε εκφράσει ανοιχτά την άποψή του για το θέμα, λέγοντας πως καμία προστασία δεν πρέπει να τοποθετηθεί για το κεφάλι. Ο Γερμανός φυσικά δεν έχει αλλάξει την άποψή αυτή, ωστόσο υπάρχει απάντηση από τον Daniel Ricciardo, ο οποίος είναι υπέρ του συστήματος, επισημαίνοντας πως τα επίπεδα ασφαλείας θα αυξηθούν σημαντικά τη στιγμή που τα μονοθέσια δε θα γίνουν πολύ πιο άσχημα.

Δεν έχει να κάνει με το αν μας αρέσει ή όχι, έχει να κάνει με το αν μπορούμε να τρέξουμε με αυτό αν είναι πιο ασφαλές. Από αυτό που είδα, φαίνεται εντάξει. Για ‘μένα, όταν πήγαμε από το 2008 στο 2009, τα μονοθέσια ήταν άσχημα. Δε νομίζω ότι το Halo είναι τόσο δραματικό όσο εκείνη η αλλαγή.

Άκουσα τον Hulkenberg να λέει κάποια πράγματα, δε συμφωνώ με αυτά. Επειδή, δε χρειάζεται να γίνει κάποιος ήρωας σε αυτή την κατάσταση. Δεν αλλάζει το άθλημα ή την ταχύτητα των μονοθεσίων. Απλώς δίνει μια επιπλέον προστασία σε σύγκρουση με αντικείμενα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αντιδρά έτσι σε κάτι τέτοιο. Δεν έχει νόημα.

ΠηγήESPN

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα