Οι Κινέζοι βλέπουν άνοιγμα λόγω Takata

Σχετικά άρθρα

495549230

Στον κόσμο των επιχειρήσεων, επικρατεί ο νόμος της ζούγκλας… Ο θάνατος σου, η ζωή μου. Δυστυχώς γι’ αυτόν που βρίσκεται κολλημένος στον τοίχο, υπάρχει κάποιος που θέλει να πάρει την θέση του και στην περίπτωση της Takata, αυτός ο “κάποιος” είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές εξαρτημάτων αυτοκινήτου της Κίνας. Η Ningbo Joyson Electronic Corporation!

Η Joyson, μόλις τον Φεβρουάριο αγόρασε την Αμερικάνικη εταιρία κατασκευής αερόσακων, Key Safety Systems έναντι $920 εκατομμυρίων και τώρα, χάρη στο σκάνδαλο της Takata, ετοιμάζεται να “επιτεθεί”.

Όλα αυτά, μας έδωσαν μία θεόσταλτη ευκαιρία να μπούμε στην βιομηχανία. Η αγορά που ήταν μοιρασμένη στα 4, τώρα είναι μοιρασμένη σε 3 παίκτες, οπότε οι ευκαιρίες αυξήθηκαν.

Δήλωσε ο CEO της Joyson, Tang Yuxin. Η Key Safety Systems, είναι μία από τις εταιρίες που παρέχουν inflators για τους κατασκευαστές που εμπλέκονται στην ανάκληση της Takata –και αυτό είναι ούτως ή άλλως ένα καλό άνοιγμα- αλλά η Joyson έχει σχέδια. Για παράδειγμα, εξελίσσει τεχνολογία με την οποία τα διάφορα υποσυστήματα του αυτοκινήτου θα συνεργάζονται με τους αερόσακους ώστε να προβλέπουν την σύγκρουση και να τους προετοιμάζουν. Γιατί οι εταιρίες που έχουν δηλώσει ότι θα σταματήσουν τη συνεργασία με την Takata (Honda, Ford, Toyota, Mazda) θα πρέπει να βρούνε νέο προμηθευτή και η Joyson θέλει να είναι αυτή που θα τους εντάξει στο πελατολόγιο της.

ΠηγήBloomberg

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Ένα Lucid Air κάηκε ολοσχερώς μετά από πρόσκρουση σε στύλο στη Βαρσοβία

Το περιστατικό συνέβη στη διασταύρωση των οδών Aleja Niepodległosci και Antoniego Madalinskiego στην πρωτεύουσα της Πολωνίας, το πρωί της 19ης Απριλίου, όπου πληροφορίες από...