Ξανά με το Las Vegas θα μιλήσει ο Ecclestone για αγώνα Formula 1

Σχετικά άρθρα

Las Vegas

Όλο και περισσότερους αγώνες στο πρόγραμμα της Formula 1 επιδιώκει ο Bernie Ecclestone. Αυτό σημαίνει έσοδα, που είναι και το ζητούμενο για τον 85χρονο, ωστόσο παραδέχεται πως οι 21 αγώνες του 2016 είναι αρκετοί. Βέβαια, αυτό δεν είναι ικανό να τον σταματήσει από την αναζήτηση νέων πόλεων, και το Las Vegas είναι μία από αυτές.

Η μεγαλούπολη στη Νεβάδα των ΗΠΑ έχει φιλοξενήσει και στο παρελθόν τα μονοθέσια της Formula 1 -το 1981 και το 1982-, ενώ η αγωνιστική δράση έχει επιστρέψει εκεί, για λογαριασμό της Formula E. Ο Ecclestone είχε πει πως υπάρχει συμβόλαιο μεταξύ των δύο πλευρών, όμως οι συζητήσεις για ένα μελλοντικό ταξίδι του αθλήματος εκεί θα ξεκινήσουν ξανά, όπως λέει ο ίδιος.

Παράλληλα, τονίζει ότι το Grand Prix στο Austin του Texas δε θα επηρεαστεί από μια ενδεχόμενη είσοδο του Las Vegas στο πρόγραμμα, αφού οι ΗΠΑ μπορούν κάλλιστα να έχουν δύο αγώνες στη Formula 1.

Θα μιλήσω με τους διοργανωτές για άλλα 10 λεπτά. Είναι πιθανό ότι θα μπορούσε να υπάρχει event εδώ. Έχουν τη Formula E έτσι κι αλλιώς. Θα μπορούσε να γίνει σε κάνα δυο χρόνια, υποθέτω. Θα κρατήσουμε το Austin και θα έχουμε ακόμα έναν αγώνα.

ΠηγήMotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα