Η νέα Mercedes-AMG E63 με 612 άλογα

Σχετικά άρθρα

Spy_Photos_Mercedes_AMG_E63 (4)

Η Mercedes-Benz , μετά τα χιόνια της Σκανδιναβίας, συνεχίζει τις δοκιμές της E63 AMG έκδοση της νέας E-Class, καθώς που πήγε δύο πρωτότυπα στη πίστα του Nurburgring.

Αυτή διαθέτει επιθετικό bodykit αποτελούμενο από νέους προφυλακτήρες, πλαϊνές ποδιές, ελαφρώς φουσκωμένα φτερά, διακριτική αεροτομή, διαχύτη και τετραπλές απολήξεις εξατμίσεων με τις αλλαγές εξωτερικά να ολοκληρώνονται με τις νέες ζάντες, τα μεγάλα φρένα και την χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος.

Spy_Photos_Mercedes_AMG_E63

Κάτω από το καπό της θα υπάρχει ο V8 4,0-λίτρων biturbo κινητήρας ο οποίος σύμφωνα με έγγραφο που διέρρευσε, στην απλή έκδοση θα αποδίδει 573 άλογα και 750 Nm ροπή, ενώ στην έκδοση S, η ιπποδύναμη θα αυξάνεται στα 612 άλογα και 850 Nm ροπή. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με το νέο 9-άρι αυτόματο κιβώτιο, με την παρουσίασή της να αναμένεται στην έκθεση του Παρισιού τον Σεπτέμβριο.

Spy_Photos_Mercedes_AMG_E63 (2)

Ο Tobias Moers έχει επιβεβαιώσει ότι η E63 AMG θα είναι αποκλειστικά τετρακίνητη σε όλες τις αγορές, αλλά θα γλιστράει, θα πλαγιάζει και θα κάνει όλα τα χαζά πράγματα που αγαπάμε.

Για τα 0-100 χλμ/ώρα η απλή έκδοση θα τα πιάνει σε 3,7 δευτ., ενώ η S έκδοση σε μόλις 3,5 δευτ., με την τελική ταχύτητα και στις δύο περιπτώσεις θα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ/ώρα, ενώ η μέση κατανάλωση του ανακοινώνεται στα μόλις 8,6 λίτρα/100 χλμ….

Spy_Photos_Mercedes_AMG_E63 (7)

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της AMG, Tobias Moers η E63 AMG θα είναι μία “επανάσταση” και όχι εξέλιξη και τόνισε ότι το νέο super-saloon θα είναι “το μεγαλύτερο βήμα που έχει κάνει ποτέ μία AMG E-Class”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 105.071 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 32.308 GLE και 72.763 GLS που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ και που έχουν κατασκευαστεί...

Η Alpine κάνει γνωστές τις διαστάσεις του A290 και αποκαλύπτει το τιμόνι του

H Alpine έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μερικές φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων της έκδοσης παραγωγής του A290, δείχνοντας μας τις δοκιμές του αμιγώς ηλεκτρικού hot hatch...
Autoblog.gr