Rosberg: Ο Hamilton συνεχίζει να διεκδικεί τη νίκη

Σχετικά άρθρα

Rosberg-Hamilton

Την πρώτη του φετινή νίκη συνεχίζει να ψάχνει ο Lewis Hamilton. Ο Βρετανός, παρόλο που έχει ξεκινήσει από την πρώτη θέση σε Αυστραλία και Μπαχρέιν, δεν έχει καταφέρει να ανέβει ακόμα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, με τον Nico Rosberg να κάνει το δύο στα δύο και να ξεκινά ιδανικά τη φετινή σεζόν.

Ο Πρωταθλητής έχει μια πολύ καλή παράδοση στην Κίνα, αλλά το Grand Prix δεν ξεκινά καλά γι’ αυτόν. Λόγω αλλαγής κιβωτίου, θα λάβει ποινή 5 θέσεων στην εκκίνηση της Κυριακής, κάτι που σημαίνει ότι, στην καλύτερη περίπτωση, θα ξεκινήσει από την 6η θέση. Παρ’ όλα αυτά, ο Rosberg πιστεύει ότι ο Hamilton μπορεί ακόμα κι έτσι να κάνει τη ζημιά, ενώ δεν ξεχνά ότι η Ferrari ενδέχεται να είναι αντίπαλος για τη νίκη.

Έχω μάθει για την ποινή. Αλλά, δεν αλλάζει πραγματικά την προσέγγισή μου, επειδή ο Hamilton που ξεκινάει 6ος συνεχίζει να διεκδικεί τη νίκη, και το ξέρουμε αυτό. Έτσι, αυτό δεν κάνει διαφορά για ‘μένα. Παραμένω πλήρως συγκεντρωμένος και δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο, επειδή δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν και οι Ferrari, που δεν έχουν δείξει ακόμα αυτό που μπορούν να κάνουν.

Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό, έχουν πολύ περισσότερα, επειδή είχαν άσχημο ξεκίνημα στους δύο πρώτους αγώνες. Πιθανώς δε θα μπορούσε να είχε πάει χειρότερα γι’ αυτούς. Το ξέρω καλά και είμαι πλήρως επιθετικός. Ανυπομονώ για οποιαδήποτε μάχη μπορεί να έχω μαζί τους.

Ο Γερμανός δεν θεωρεί πως στάθηκε τυχερός στους δύο πρώτους αγώνες. Πιστεύει πως κάνει τη δουλειά που πρέπει, χωρίς να σταματά να σκέφτεται τον Hamilton, διότι παραδέχεται πως ο Βρετανός είναι πάντα εξαιρετικά γρήγορος και απειλητικός.

Είναι μόνο δύο από τους 21 αγώνες και είμαι πραγματικά χαρούμενος για το πώς έχουν κυλίσει τα πράγματα μέχρι στιγμής, αλλά παλεύω με τον Lewis Hamilton, και όλοι ξέρουμε πόσο γρήγορος είναι και το ρεκόρ του στην πίστα τα τελευταία δύο χρόνια. Δε θα είναι διαφορετικά φέτος. Είναι πιο συγκεντρωμένος από ποτέ και με περισσότερα κίνητρα. Δε νομίζω ότι είμαι τυχερός μέχρι στιγμής, δε βλέπω τον λόγο. Κάνω τη δουλειά μου αυτή τη στιγμή.

ΠηγήGMM

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα