Ο Ken Block δοκιμάζει το κτηνώδες Ford Focus RX του

Σχετικά άρθρα

625733

Στις αρχές του μήνα, η Ford και ο Ken Block παρουσίασαν το αγωνιστικό Focus RX Rallycross με το οποίο θα συμμετέχει ο τελευταίος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα rallycross.

Ένα κτηνώδες Focus RS, με roll-cage, αγωνιστικό bodykit, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ της Reiger, φρένα της Brembo και έναν δίλιτρο, Ecoboost κινητήρα που με περιοριστή, αποδίδει 600 άλογα και εκτοξεύει το Focus RX στα 96 χλμ/ώρα σε μόλις 2 δευτερόλεπτα. Πριν από μερικές ημέρες παρουσιάστηκαν και τα επίσημα χρώματα του αυτοκινήτου. Τώρα, ο Ken Block και ο ομόσταυλος του, Andreas Bakkerud πήραν τα αγωνιστικά τους και ξεκίνησαν δοκιμές.

https://youtu.be/lKGngRbKiTw

Όμως δεν ήταν οι μόνοι που έκαναν δοκιμές αυτές τις ημέρες. Στην Lousada της Πορτογαλίας, βρέθηκε και ο περσινός πρωταθλητής, Petter Solberg με το Citroen DS3 WRX του. Να ενημερώσω ότι το πρωτάθλημα ξεκινά από την Πορτογαλία, με τον πρώτο αγώνα της σεζόν να διεξάγεται την ερχόμενη Κυριακή.

ΠηγήYoutube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...