Μηχανικός κακομεταχειρίζεται ένα Audi S4 υπό την επήρεια ναρκωτικών

Σχετικά άρθρα

Audi S4

Όπως μας έχει αποδείξει η ιστορία, οι μηχανικοί μιας εταιρείας δε θα πρέπει να θεωρούνται έμπιστα πρόσωπα. Αυτό δεν έχει να κάνει με την εταιρεία, αλλά με τα ίδια τα άτομα, που φροντίζουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία για γρήγορη οδήγηση ενός αυτοκινήτου που κάποιος πελάτης έχει αφήσει εκεί. Ακριβώς αυτό συνέβη σε ένα Audi S4 του 2014.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Palo Alto, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Ο οδηγός του S4 είχε τοποθετήσει κάμερα στο αυτοκίνητο, το οποίο δείχνει καθαρά πόσο καταχρηστικά οδηγεί ο μηχανικός το αυτοκίνητό του, παραβιάζοντας τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του γερμανικού αυτοκινήτου, στα καθίσματα βρέθηκε λευκή σκόνη, που αμέσως παραπέμπει σε κοκαΐνη ή σε κάποια άλλη παράνομη ναρκωτική ουσία.

Η Audi Palo Alto εξέδωσε μια σύντομη ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας ότι ξεκινά αμέσως έρευνα για το ατυχές περιστατικό, έχοντας τη βοήθεια από τον ιδιοκτήτη του S4. Στα παρακάτω video μπορείς να δεις τι έκαναν στο sedan, και φυσικά δε θα ήθελες να βρεθείς στη θέση του ιδιοκτήτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...

Υπάλληλος τράκαρε μια Ferrari F40

Ένας 24χρονος Γερμανός υπάλληλος της αντιπροσωπείας αυτοκινήτων Mechatronik, είχε την ατυχία να τρακάρει μια Ferrari F40 ενώ την οδηγούσε για να την πάει να...