Η Jaguar θα καταργήσει τα wagons

Σχετικά άρθρα

Jaguar XFR-S Sportbrake (11)

Με το αγοραστικό κοινό να κάνει στροφή και αντί για wagon μοντέλα να αγοράζει SUVs και crossovers, η Jaguar θα αναγκαστεί να καταργήσει τα wagons, μιας και δεν προτίθεται να βγάλει τις αντίστοιχες wagon εκδόσεις των μελλοντικών της sedan. Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής σχεδιασμού της εταιρίας, Ian Callum ο οποίος παραδέχτηκε πως τα wagon μοντέλα της βρετανικής εταιρίας παρουσιάζουν μειωμένη ζήτηση.

Σύμφωνα με τον Callum, η Γερμανία, η μεγαλύτερη αγορά πολυτελών wagon, δεν δείχνει την προτίμησή της στα μοντέλα της Jaguar, μιας και το κοινό στρέφεται στις προτάσεις των Audi, BMW, Mercedes, και σύντομα και στην Porsche Panamera Shooting Brake.

Ο Callum συμπλήρωσε πως με τις πωλήσεις των SUVs και crossovers να αυξάνονται, η Jaguar οδηγείται στο να βγάλει και αυτή τέτοια αυτοκίνητα στην αγορά, μιας και η αγορά των πολυτελών αυτοκινήτων μετατοπίζεται στα συγκεκριμένα αυτοκίνητα. Η F-Pace είναι το πρώτο crossover της Jaguar με την εταιρία να βγάζει τουλάχιστον ένα ακόμη αντίστοιχο μοντέλο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...