Τερατώδες Acura NSX turbo πωλείται έναντι $50.000

Σχετικά άρθρα

1992-acura-nsx-turbo-2x

Αν δεν είσαι από αυτούς που θεωρούν ότι η βελτίωση του αυθεντικού Acura/Honda NSX είναι ιεροσυλία, τότε η αγγελία για το συγκεκριμένο NSX ίσως σου προκαλέσει περίεργα όνειρα… Γιατί το Acura NSX που πωλείται αυτή τη στιγμή στο eBay έναντι $50.000 είναι ένα τέρας τόσο οπτικά, όσο και μηχανικά.

s-l1600

Πρόκειται για μοντέλο του 1992, αλλά έχει “φορέσει” οτιδήποτε έκανε το μοντέλο του 2002 να διαφέρει από τον προκάτοχο του. Επίσης, έχει φορέσει ένα widebody kit της Sorcery, ανθρακονημάτινο καπό, ανθρακονημάτινο πίσω διαχύτη και αεροτομή και ζάντες ελαφρού κράματος της Enkei. Αυτά όμως είναι τα πράγματα που βλέπεις… πολλά περισσότερα έχουν αλλάξει κάτω από την επιφάνεια.

1992-acura-nsx-turbo-3x

Το NSX εξακολουθεί να κινείται από τον 3-λιτρο V6, αλλά αυτός έχει αποκτήσει νέα μπεκ, νέα εξάτμιση και νέο εγκέφαλο με custom πρόγραμμα ούτως ώστε να δεχθεί το Stage 2 6766 turbo kit της LoveFab. Έτσι, ο κινητήρας αποδίδει πλέον 540 άλογα στους τροχούς με E85 καύσιμο ενώ αν δεν σου αρκούν αυτά, τότε μπορείς να ανεβάσεις την πίεση χρησιμοποιώντας αγωνιστικό καύσιμο. Επίσης, το αυτοκίνητο φοράει νέο συμπλέκτη για να μπορεί να διαχειριστεί την ροπή ενώ για τον ίδιο λόγο αναβαθμίστηκαν και τα ημιαξόνια. Τέλος, η ανάρτηση είναι της Bilstein. Αναβάθμιση στο σύστημα πέδησης δεν βλέπω όμως… τέλος πάντων. Όσο για το εσωτερικό, έχει τοποθετηθεί roll-cage, νέος πίνακας οργάνων και νέα δερμάτινα καθίσματα.

1992-acura-nsx-turbo-4x

Φοβερό και τρομερό το NSX της αγγελίας… και ευκαιρία, αν σκεφτεί κανείς ότι 1 ημέρα και μερικές ώρες πριν κλείσει η δημοπρασία, η τιμή του είναι στα $50.000.

ΠηγήeBay

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr