Τι είναι αυτό το άσχημο εξόγκωμα στο πίσω μέρος της Bugatti Chiron;

Σχετικά άρθρα

chiron2

Στη μικρή γαλλική πόλη Obernai, περίπου 10 χλμ. μακριά από το εργοστάσιο της Bugatti στο Molsheim, πιάστηκε να κυκλοφορεί μια ασπρογαλάζια Chiron, και από τη στιγμή που οι παραδόσεις δεν έχουν ξεκινήσει, είναι εύκολο να σκεφτείς ότι η εταιρία πραγματοποιεί τις τελευταίες δοκιμές του νέου της hypercar.

Αν, όμως, το παρατηρήσεις πιο λεπτομερώς, θα δεις ότι διαθέτει στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα τους ειδικούς ανακλαστήρες που υποχρεούνται να διαθέτουν όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Αμερική, ενώ στο πίσω μέρος στο σημείο της πινακίδας υπάρχουν κάτι πολύ άσχημα εξογκώματα, που είναι απορίας άξιο τι εξυπηρετούν και αν θα τα διαθέτει το αμερικάνικων προδιαγραφών αυτοκίνητο.

Αυτά δεν υπήρχαν στο εκθεσιακό αυτοκίνητο που είδαμε στην Γενεύη, καθώς ούτε στο άλλο μέσα στην αντιπροσωπεία στο Μονακό, και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Οκτώβριο, που θα αρχίσουν οι παραδόσεις για να δούμε αν θα υπάρχουν στη Chiron.

ΠηγήInstagram

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...