Διαγωνισμός: Κέρδισε ένα ηλεκτροκίνητο παιδικό αυτοκίνητο

Σχετικά άρθρα

diagonismos

Η BlaBlaToys, η καλύτερη εταιρία στην Ελλάδα με εξειδίκευση στο ηλεκτροκίνητο παιδικό αυτοκίνητο, σε συνεργασία με το Autoblog.gr ετοίμασαν για σένα μία ακόμα έκπληξη. Μετά την επιτυχία που είχε ο προηγούμενος διαγωνισμός μας, με περισσότερες από 1200 συμμετοχές, η BlaBlaToys χαρίζει ακόμα ένα ηλεκτροκίνητο παιδικό αυτοκίνητο αξίας από €300 έως €420 για έναν τυχερό αναγνώστη μας.

Η διαδικασία για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι και αυτή τη φορά πάρα πολύ απλή: μπες στο site του BlaBlaToys, διάλεξε το αυτοκίνητο που θέλεις να κερδίσεις και άφησε σχόλιο εδώ, αναφέροντας το μοντέλο, και (προαιρετικά) σε ποιον θα το χαρίσεις.

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από τις 4/5/16 έως και την 15/5/16 και ο νικητής θα ανακοινωθεί από το Autoblog.gr, μετά από τη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 18/5 – 22/5.

Μη χάνεις χρόνο, πάτησε κάνε κοινοποίηση, καλώντας του φίλους σου να συμμετέχουν και αυτοί και πάρε μέρος τώρα στον διαγωνισμό.

Μην ξεχάσεις να κάνεις στη σελίδα του BlaBlaToys στο Facebook και να δεις τα video με τα αυτοκίνητα εν δράση! Μείνε συντονισμένος σε αυτές τις σελίδες για να μην χάνεις ποτέ κανένα διαγωνισμό μας.

Ανανέωση 16/05/2016 – 00:10. Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε, με τον νικητή να ανακοινώνεται μέσα στις επόμενες ημέρες. Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή.

Ανανέωση 19/05/2016 – 14:10. Η κλήρωση έβγαλε ως νικήτρια την Δέσποινα Αναστασίου. Η Δέσποινα έχει ήδη ενημερωθεί και εντός των ερχόμενων ημερών θα παραλάβει το δώρο που επέλεξε.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Autoblog.gr V.8

Αυτή είναι η νέα έκδοση του Autoblog.gr! Έχουν περάσει πάνω από 6 χρόνια από τον προηγούμενο σημαντικό επανασχεδιασμό του site και η νέα έκδοση...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2023!

Το 2022 αποτελεί παρελθόν. Διανύουμε πλέον τις πρώτες ώρες του 2023. Νέος χρόνος, νέοι στόχοι, νέες φιλοδοξίες. Όλοι εμείς εδώ στο Autoblog.gr, σου ευχόμαστε...

Ευχές για Καλά Χριστούγεννα από το Autoblog.gr

Όλοι εμείς στο Autoblog.gr σου στέλνουμε τις θερμότερες ευχές για υγεία και ευτυχία, σε εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αυτά τα Χριστούγεννα ας...

Καλή Χρονιά και Ευτυχισμένο το 2021!

Εδώ και λίγα δευτερόλεπτα το 2020 αποτελεί παρελθόν. Το 2021 μπήκε στη ζωή μας! Νέος χρόνος, νέοι στόχοι, νέες φιλοδοξίες. Όλοι εμείς εδώ στο...