Νέο Lexus LS στις αρχές του 2017

Σχετικά άρθρα

Lexus-LF-FC-Concept-9897

Τον Ιανουάριο, στην έκθεση του Detroit, η Lexus θα παρουσιάσει την 5η γενιά του LS. Θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο LF-FC concept με το αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά από τον Μάιο του 2017. Σχεδιαστικά θα αντλεί στοιχεία τόσο από το LF-FC concept, όσο και από το LC Coupe.

Πριν από μερικούς μήνες, ο Mark Templin, αντιπρόεδρος της Lexus είχε δηλώσει πως η επόμενη γενιά του LS θα διαθέτει “κάποια cool πράγματα στο εσωτερικό”. Λεπτομέρειες δεν έδωσε, αλλά είπε μόνο πως η εταιρία του εστιάζει στη δεξιοτεχνία και στη τεχνολογία, με το εσωτερικό του LS να διαθέτει μερικά πράγματα που δεν τα έχουμε ξαναδεί σε εσωτερικά των μοντέλων της Lexus μέχρι και σήμερα. Το LF-FC concept διέθετε οθόνες αφής που αντικαθιστούν τα συμβατικά χειριστήρια, ενώ είχε και το “Human-Machine Interface” που μέσω ενός ολογράμματος στην κεντρική κονσόλα υποστηρίζει και χειρισμό μέσω χειρονομιών.

Θα κατασκευαστεί πάνω στη νέα παγκόσμια πισωκίνητη πλατφόρμα της Lexus, θα προσφέρεται και με σύστημα τετρακίνησης, ενώ θα υπάρχει και έκδοση με μακρύ μεταξόνιο. Κίνηση θα παίρνει από έναν V8 5,0-λίτρων και από έναν υβριδικό V6 3,5-λίτρων του LC 500h.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...