Η τεχνική των pit stop βοηθά τα νεογέννητα μωρά

Σχετικά άρθρα

Williams pit stop

Η ομάδα ανάνηψης νεογνών του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Κάρντιφ, ζήτησε τη βοήθεια των μηχανικών της Williams, σε μια προσπάθεια να βελτιώσει την ταχύτητα και τη συνεννόηση των εργαζομένων της στην αίθουσα του τοκετού, ειδικά από τη στιγμή που κάθε δευτερόλεπτο είναι σημαντικό για την διατήρηση ενός βρέφους στη ζωή, με τον συντονισμό μεταξύ όλων των εμπλεκομένων ατόμων να είναι κεφαλαιώδους σημασίας.

Οι εργαζόμενοι του τομέα Ανάνηψης Νεογνών του νοσοκομείου θεωρούν ότι υπάρχουν πολλά κοινά σημεία μεταξύ ενός pit stop και της ανάνηψης νεογνών, καθώς και τα δύο πραγματοποιούνται σε ένα πιεστικό, από πλευράς χρόνου και χώρου, περιβάλλον. Η πρόταση ενθουσίασε τη Williams, η οποία προσκάλεσε τους εργαζόμενους του νοσοκομείου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της, για να παρατηρήσουν την προπόνηση των μηχανικών στα pit stop και τους τρόπους με τους οποίους συνεννοούνται.

Ως αποτέλεσμα αυτής της πρωτότυπης συνεργασίας, το νοσοκομείο του Κάρντιφ προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές στο χώρο του τοκετού. Το πάτωμα στα μαιευτήρια σχεδιάστηκε από την αρχή με σκοπό η ιατρική ομάδα να γνωρίζει ακριβώς πού δουλεύει, αντιγράφοντας το αντίστοιχο πάτωμα που χρησιμοποιούν στα pit οι μηχανικοί της Williams. Παράλληλα, ο σχεδιασμός του καροτσιού με τα χειρουργικά σύνεργα αναθεωρήθηκε με σκοπό την ταχεία και εύκολη εύρεση τους.

Διάβασε επίσης: 10 τεχνολογίες της Formula 1 που πέρασαν στη ζωή μας

Η Claire Williams δήλωσε:

Όταν η ομάδα του νοσοκομείου μάς προσέγγισε δεχτήκαμε με ενθουσιασμό να βοηθήσουμε. Η δουλειά που κάνουν είναι πολύ σημαντική, και το περιβάλλον στο οποίο δουλεύουν είναι ιδιαίτερα πιεστικό. Κάθε μέρα αντιμετωπίζουν το θάνατο.

Κάποιες από τις πρακτικές που χρησιμοποιούμε μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση ενός βρέφους στη ζωή και αυτό είναι ένα ακόμα πεδίο αναγνώρισης της δουλειάς μας, ιδιαίτερα τιμητικό για την ομάδα μας. Ολοένα και πιο συχνά ανακαλύπτουμε ότι η τεχνολογία και η τεχνογνωσία της Formula 1 μπορεί να ωφελήσει διαφορετικούς τομείς της καθημερινότητας και αυτό ήταν ένα πολύ καλό παράδειγμα

Η γιατρός Rachel Hayward είπε:

Οι απαιτήσεις ενός σωστού pit stop με την δική μας δουλειά έχουν μεγάλες ομοιότητες. Πρέπει να ανταποκριθείς άμεσα, να μην υπάρχει η παραμικρή παρανόηση στην επικοινωνία και η παραμικρή καθυστέρηση, η οποία μπορεί να κοστίσει μια ζωή.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...