GP Ισπανίας 2016: Τράκαραν στον 1ο γύρο οι Hamilton και Rosberg; Ποιος έφταιγε;

Σχετικά άρθρα

643440

Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί ούτε ένας γύρος στο Ισπανικό Grand Prix και οι οδηγοί της Mercedes, βρέθηκαν εκτός αγώνα, μετά από ατύχημα που είχαν.

Ο Nico Rosberg κατάφερε και πέρασε τον Lewis Hamilton στην εκκίνηση, αλλά ο Βρετανός στις αμέσως επόμενες στροφές, βρήκε την ταχύτητα και έδειχνε πως μπορούσε να περάσει τον ομόσταβλό του, αλλά ο Rosberg, προσπάθησε να κλείσει τον Hamilton, με τον δεύτερο να βγαίνει εκτός πίστας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του μονοθεσίου του, με αυτό να πέφτει πάνω στο μονοθέσιο του Rosberg και να καταλήγουν και οι δύο εκτός πίστας.

Ο αγώνας τελείωσε πρόωρα και για τους δύο με τον Niki Lauda να δηλώνει:

Και οι δύο Mercedes εκτός αγώνα μετά από έναν γύρο είναι απαράδεκτο. Ο Lewis ήταν πολύ επιθετικός, ώστε να περάσει τον Nico. Γιατί ο Nico έπρεπε να του δώσει χώρο ενώ ήταν μπροστά; Ήταν μια λανθασμένη εκτίμηση στο κεφάλι του Lewis. Τον κατηγορώ περισσότερο από τον Nico.

Ήδη οι Toto Wolff και Paddy Lowe έχουν καλέσει τους Rosberg και Hamilton για να μιλήσουν, ενώ οι δύο οδηγοί θα μιλήσουν και με τους αγωνοδίκες.

Κατά τη δική σου άποψη, ποιος από τους δύο πιλότους ευθύνεται για το περιστατικό;

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...