Τα Infographics της Pirelli για το Ισπανικό Grand Prix

Σχετικά άρθρα

05-Spanish-Race1-1k-EN

Το πιο συναρπαστικό φετινό Grand Prix παρακολουθήσαμε χθες στην πίστα της Βαρκελώνης. Ένας από τους λόγους που ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός είναι το γεγονός πως οι δύο Mercedes βγήκαν εκτός από τον πρώτο γύρο, με αποτέλεσμα να υπάρξει μάχη για όλες τις θέσεις του βάθρου και φυσικά για τη νίκη, κάτι που είχαμε καιρό να δούμε.

Ο μεγάλος νικητής ήταν ο Max Verstappen, ο νεότερος στην ιστορία του αθλήματος, και η Pirelli θέλησε να μας δώσει μερικά ενδιαφέροντα infographics για τον κυριακάτικο αγώνα. Το πρώτο είναι αυτό που βλέπεις παραπάνω, εκεί όπου φαίνονται τα stints κάθε οδηγού. Αυτό που διαπιστώνουμε είναι η διαφορετική στρατηγική που ακολούθησαν οι Ferrari και Red Bull για τους οδηγούς της, με τους Verstappen και Kimi Raikkonen να κάνουν δύο pit stops, όταν οι Sebastian Vettel και Daniel Ricciardo έκαναν ένα περισσότερο. Βέβαια, ο Αυστραλός έκανε ένα επιπλέον, λόγω κλαταρίσματος στο τέλος του αγώνα.

Στο δεύτερο infographic έχουμε στοιχεία για τον καιρό, αλλά και για τις καλύτερες επιδόσεις με τη σκληρή, τη μέση και τη μαλακή γόμα. 32 ήταν οι περισσότεροι γύροι που έγιναν με τα σκληρά, 35 οι γύροι με τα μεσαία και 19 οι γύροι με τα μαλακά, ενώ βλέπουμε και τους ταχύτερους γύρους με την εκάστοτε γόμα.

05-Spanish-Race2-1k-EN

ΠηγήPirelli

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...