Δε φαντάζεσαι πώς ακούγεται μια Mercedes S600 (W140) με aftermarket εξάτμιση

Σχετικά άρθρα

Mercedes S600 W140

Κι ενώ σήμερα ζούμε στην εποχή του turbo και του downsizing, τις περασμένες δεκαετίες τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Τα αυτοκίνητα επιδόσεων δεν φορούσαν συχνά turbo, έτσι ο ήχος τους ήταν πραγματικά υπέροχος, γι’ αυτό άλλωστε τον απολαμβάνουμε μέχρι και σήμερα.

Η Mercedes S-Class μάς τραβά πάντα την προσοχή για την πολυτέλεια, την ασφάλεια και την άνεση που προσφέρει, αλλά τώρα θα ασχοληθούμε με κάτι τελείως διαφορετικό. Πρόκειται για την W140, η οποία χρονολογείται πίσω στη δεκαετία του 1990. Η S600 έκδοση φορούσε έναν V12 κινητήρα, 6,0 λίτρων, με τον ήχο της να κινείται σε πολύ καλά επίπεδα.

Βέβαια, μπορεί να βελτιωθεί πολύ περισσότερο, αν τοποθετήσεις μια εξαιρετική εξάτμιση. Και, όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ, το αυτοκίνητο μπορεί να ακουστεί εκπληκτικά!

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...