Όταν έχεις… τρικάβαλο την τύχη!

Σχετικά άρθρα

Crash

Όταν έχεις την τύχη με το μέρος σου, μη φοβάσαι τίποτα! Κι όταν λέω τίποτα, το εννοώ! Ακόμα κι αν ένα ατύχημα συμβαίνει μερικά εκατοστά μπροστά σου! Κι ενώ βλέπεις την καταστροφή από… την καλύτερη θέση, εσύ καταφέρνεις να δραπετεύσεις από όλο αυτό χωρίς την παραμικρή γρατσουνιά!

Αυτό ακριβώς έπαθε ένας από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον κόσμο, όταν ένα αυτοκίνητο από αντίθετο ρεύμα πέρασε στο δικό του και συγκρούστηκε με ένα λευκό SUV. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα που κανένας δεν πρόλαβε να αντιδράσει, ωστόσο το μηχανάκι πέρασε μέσα από το κενό που άφησαν τα δύο αυτοκίνητα!

Προφανώς, ο οδηγός και ο συνεπιβάτης δεν έπαθαν τίποτα, χάρη στο… τρικάβαλο, που δεν ήταν άλλη από την τύχη! Όσο για τα άτομα που ήταν στα αυτοκίνητα, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν τραυματίστηκαν σοβαρά, κάτι που φυσικά απευχόμαστε.

https://www.youtube.com/watch?v=LoWZna-x268

ΠηγήYouTube

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

10.000 νεκροί από τροχαία συμβάντα σε επαρχιακές οδούς στην ΕΕ το 2022

Σύμφωνα με τη νέα έκθεση που δημοσιεύθηκε σήμερα από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC), το 2022 στην Ε.Ε περίπου 10.000 άνθρωποι έχασαν τη...

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr