Το Νοέμβριο το Athens Motor Show

Σχετικά άρθρα

motorshow_logo2_small

Μπορεί το διάστημα 22 έως 30 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, να πραγματοποιηθεί η έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση 2016”, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική έκθεση στην Αθήνα.

Ο λόγος είναι το Athens Motor Show 2016, μια μεγάλη έκθεση για το αυτοκίνητο, τη μοτοσυκλέτα, το ποδήλατο και το επαγγελματικό αυτοκίνητο. Αυτή θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo (Ελ. Βενιζέλος) από 5 έως 13 Νοεμβρίου.

Η έκθεση θα συνδυάζει εκθέματα κοινού ενδιαφέροντος στον ίδιο χώρο, στον μόνο που έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ένα τέτοιου μεγέθους event, θα περιλαμβάνει και καλύπτει όλες τις ανάγκες σε όλους τους κλάδους της τροχοφόρας μετακίνησης, προσαρμοσμένης στο σήμερα και θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες κοινού και εκθετών.

Στην έκθεση θα συμμετάσχει η πλειοψηφία των εταιρειών-αντιπροσωπειών που θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα και φυσικά όλες τις εξελίξεις της παγκόσμιας Βιομηχανίας των Αυτοκινήτων, Μοτοσυκλετών και Ποδηλάτων.

Εκτός από τα προγραμματισμένα test drives και test rides, θα οργανωθούν ημερίδες με ευρηματική θεματολογία σχετικές με τους κλάδους, προβολές live αγώνων F1 και MotoGP αλλά και παράλληλες εκδηλώσεις-εκπλήξεις μαζί με επιδείξεις, διαγωνισμούς και happenings.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο ΣΕΑΑ προτείνει τη μείωση του ποσού της επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικού ώστε να αυξηθούν οι δικαιούχοι

Με την κυβέρνηση να ετοιμάζει τον 3ο κύκλο του προγράμματος "Κινούμαι Ηλεκτρικά" που αφορά την επιδότηση για την αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων...

Οι τιμές των BYD Atto 3 και Seal στην Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν οι τιμές των BYD Atto 3 και Seal στην Ελλάδα, με το πρώτο να ξεκινά από τις 37.990 ευρώ και το δεύτερο από...

Ανακαλούνται 405 Suzuki Vitara και S-Cross στην Ελλάδα

Η Suzuki ανακαλεί 405 Vitara και SX4 S-Cross στην Ελλάδα με αριθμούς πλαισίων από TSMLYEH1S00C90695 έως TSMJYAD2S00B31114 επειδή ενδέχεται ο σωλήνας του πίσω αριστερού...
Autoblog.gr