Η Land Rover εξετάζει τα Defender SVX, SVR, SVAutobiography

Σχετικά άρθρα

land-rover-defender-concept-100-in-red-2_0

Η Land Rover ολοκλήρωσε την παραγωγή του Defender μέσα στον Ιανουάριο και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι το 2019 για να δούμε το νέο μοντέλο στην αγορά. Βρετανικά μέσα αναφέρουν πως η καθυστέρηση αυτή, οφείλεται στο γεγονός της δημιουργίας ενός βιώσιμου επιχειρηματικού πλάνου για το μοντέλο.

Με το νέο μοντέλο η βρετανική εταιρία πιθανότατα θα διευρύνει τη γκάμα του, καθώς είναι υπό σκέψη διάφορες εκδόσεις του. Ο διευθύνων σύμβουλος του SVO τμήματος της εταιρίας, John Edwards, σε πρόσφατη συνέντευξη του, είπε ότι αναλύουν την προοπτική μιας πολυτελούς έκδοσης, που πιθανότατα θα ονομάζεται SVAutobiography, όπως συμβαίνει στα Evoque και Range Rover.
Συνεχίζοντας, ο Edwards έκανε τη ρητορική ερώτηση:

Θα μπορούσαμε να έχουμε μια SVR έκδοση του αυτοκινήτου;

JE-Engineering-Land-Rover-Defender-Zulu-fotoshowBigImage-12c5fcb6-889706

Αν πραγματικά γίνει αυτό, θα είναι ενδιαφέρουσα έκδοση του Defender, καθώς μέχρι σήμερα το έχουμε συνδέσει με τις εκτός δρόμου δυνατότητες του. Μιλώντας για τις τελευταίες, η σκληροτράχηλη SVX έκδοση είναι πολύ πιθανό ότι θα πάρει το πράσινο φως, καθώς ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα του Defender.

Land-Rover-SVX-SVO-Defender

Το νέο Defender θα μοιράζεται αρκετά μέρη του με άλλα αυτοκίνητα της Land Rover έτσι ώστε να μειωθεί όσο γίνεται το κόστος έρευνας και ανάπτυξης. Με την Land Rover, να εκτιμά πως θα πουλά περίπου 50.000 Defender ετησίως, το νέο μοντέλο της θα κάνει χρήση του αλουμινένιου monocoque σασί, θα διαθέτει ανεξάρτητη ανάρτηση και θα φορά κινητήρες τοποθετημένους σε διαμήκη διάταξη. Το νέο Defender δεν θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από τη προηγούμενη γενιά, ενώ θα προσφέρεται με τουλάχιστον δύο διαφορετικά μήκους μεταξόνια και σε πέντε διαφορετικά στυλ αμαξώματος.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...