Νέος turbo 2,0-λίτρων κινητήρας βενζίνης από την SsangYong

Σχετικά άρθρα

SY new engine 3

Η SsangYong, στο περιθώριο της 38ης Διεθνής Έκθεσης Περιβαλλοντικών Τεχνολογιών & Πράσινης Ενέργειας που διεξήχθη στην Ν. Κορέα, παρουσίασε έναν καινούριο κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων με turbo και τεχνολογία άμεσου ψεκασμού φτωχού μείγματος (lean-burn).

SY new engine 2

Ο 2.0 XGI200 T-GDI κινητήρας παρουσιάστηκε πάνω στο Chairman W, με την SsangYong να εξελίσσει αυτή την, φιλική προς το περιβάλλον, τεχνολογία κινητήρων, ως μέρος ενός εθνικού project του Υπουργείου Περιβάλλοντος της Κορέας, με σκοπό τον περιορισμό των ρύπων και την αύξηση της απόδοσης. Ο κινητήρας επιδεικνύει καλύτερη απόδοση και κατά 20% χαμηλότερους ρύπους από τον 3,2-λίτρων κινητήρα βενζίνης που εξοπλίζει τώρα το Chairman W. Ο νέος κινητήρας αναμένεται να τοποθετηθεί και στο νέο SsangYong Rexton που θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι του Παρισιού τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.

Παράλληλα, η SsangYong εξελίσσει και ένα ηλεκτρικό όχημα με σύστημα επέκτασης της αυτονομίας (EVR).

SY new engine 1

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πατέντα της Ferrari αποκαλύπτει εξακύλινδρο υβριδικό κινητήρα υδρογόνου

Η Ferrari έχει προχωρήσει στη κατάθεση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για έναν υβριδικό εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που τροφοδοτείται με υδρογόνο. Τα σχέδια παρουσιάζουν μια πληθώρα...
Autoblog.gr