Η Shelby America παρουσιάζει τη πρότασή της για το F-150 Raptor R, με το μοντέλο με τον V8 κομπρεσοράτο κινητήρα 5,2-λίτρων κινητήρα να δυναμώνει και από τα 720 άλογα να παράγει περισσότερα 1.000 άλογα. Το μοντέλο με τον EcoBoost V6 3,5 λίτρων κινητήρα δυναμώνει στα 555 άλογα.

Παράλληλα η εταιρία μας δείχνει το νέο Baja πακέτο που ετοίμασε, με το αυτοκίνητο να φέρει σφυρήλατες ζάντες 18″ με ελαστικά 37″, νέα ανάρτηση που αυξάνει την απόσταση από το έδαφος, επιπλέον συστήματα ψύξης, λειτουργικούς αεραγωγούς, νέα μάσκα, επιπλέον LED στοιχεία, ατσάλινους προφυλακτήρες και πολλά άλλα.

Στη καρότσα του συναντάμε δύο ρεζέρβες ελαστικών και στο εσωτερικό υπάρχουν νέα πατάκια, αγωνιστικά πεντάλ, ειδικό ταμπελάκι με τον αύξοντα αριθμό, νέες δερμάτινες επενδύσεις και carbon διακοσμητικά.
