H Tesla ξοδεύει μόλις 6 δολάρια σε διαφήμιση για κάθε αυτοκίνητό της

Σχετικά άρθρα

IMG_20130819_020458

Οι διαφημίσεις των αυτοκινήτων αυξάνονται συνεχώς και αυτό δεν είναι τυχαίο, καθώς η κάθε εταιρία ξοδεύει εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο για την προώθηση των αυτοκινήτων της. Από την μία, υπάρχουν οι premium εταιρίες που επενδύουν περισσότερα στην διαφήμιση, όπως η Jaguar, η οποία ξοδεύει $3.250 σε διαφήμιση για κάθε αυτοκίνητο που παράγει, με την Lincoln να ξοδεύει αντίστοιχα $2.250 και την Fiat $2.158, σύμφωνα με έρευνα της Global Equities Research που βασίζεται μόνο για την αγορά της Βορείου Αμερικής.

Από την άλλη, τα λιγότερα χρήματα για διαφήμιση τα ξοδεύουν δύο από τις εταιρίες με την μεγαλύτερη παραγωγή, η Toyota και η Honda, δίνοντας περίπου $250 σε διαφήμιση για κάθε αυτοκίνητο που παράγουν. Το νούμερο αυτό δεν περιλαμβάνει και τις premium θυγατρικές τους, Lexus και Acura αντίστοιχα. H Porsche ξοδεύει $267 και η Daimler $290.

Η δύναμη της Tesla είναι άνευ προηγουμένου. Ξοδεύει μόλις $6 σε διαφήμιση για κάθε αυτοκίνητο που παράγει, έχοντας 8 δις δολάρια έσοδα και περισσότερα από 14 δις δολάρια σε δολάρια σε κρατήσεις. Ο λόγος για αυτό το παράδοξο δεν είναι άλλος από τον CEO της Tesla, Elon Musk ο οποίος βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο με τις δηλώσεις του, ενώ δεν πιστεύει στον παραδοσιακό τρόπο πωλήσεων αυτοκινήτων.

Ad-dollars-per-car-sold-from-Global-Equities

Στις σχετικές ειδήσεις, η Tesla ανακοίνωσε την 60D έκδοση του Model X. Έχει αρχική τιμή 74.000 δολάρια στις Η.Π.Α, με την αυτονομία του να ξεπερνά τα 320 χλμ, τα 0-100 χλμ/ώρα να τα κάνει σε 6 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 210 χλμ/ώρα.

[learn_more caption=”Δελτίο Τύπου”]

Model X is the safest, quickest and most capable sport utility vehicle in history, and existing Model X owners are loving their cars. Following on the success of Model S 60 and 60D and in order to bring the benefits of Tesla ownership to even more people, today we’re introducing Model X 60D at a starting price of $74,000 – giving customers the flexibility to choose the Tesla model, price point and range that best fits their lifestyle. Our versatile product platform and efficient manufacturing processes make it possible to seamlessly extend these types of compelling offerings to customers.

The new Model X 60D delivers up to 200 miles of range (EPA est.), a top speed of 130 mph, zero-to-60 acceleration in 6.0 seconds, and all-wheel drive performance, starting at $74,000. Customers can check out Model X at select tour stops across the US this summer.

[/learn_more]

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Συνελήφθη Καναδός για κλοπή εμπορικών μυστικών από την Tesla

Ένας Καναδός πολίτης που ζει στο Ningbo της Κίνας συνελήφθη στο Long Island της Νέας Υόρκης, επειδή φέρεται να έκλεψε εμπορικά μυστικά της Tesla...

Nissan Sentra έπεσε πάνω σε ένα Tesla Cybertruck. Μάντεψε ποιο διαλύθηκε

Σε μια διασταύρωση στην Τάμπα της Φλόριντα, ένα Nissan Sentra έπεσε στο πλαϊνό μέρος ενός Tesla Cybertruck και όπως βλέπεις στις φωτογραφίες και στο...

Η Tesla αυξάνει τις τιμές του Model Y στην Ευρώπη

Η Tesla αυξάνει την τιμή του Model Y σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες στις 22 Μαρτίου κατά περίπου 2.000 ευρώ, με την ανακοίνωση να γίνεται...
Autoblog.gr