Νέο hypercar από την Mercedes-AMG το 2017

Σχετικά άρθρα

mercedes-amg-hypercar

Σύμφωνα με γερμανικά μέσα, η Μercedes-AMG δουλεύει πάνω σε ένα νέο hypercar με όνομα R50 AMG για να γιορτάσει τα 50 χρόνια της AMG, τον επόμενο χρόνο.

Από τεχνικής σκοπιάς, το νέο R50 AMG θα παράγει κοντά στα 1300 άλογα, εκ των οποίων τα 1000 θα προέρχονται από έναν τετρακύλινδρο turbo κινητήρα της AMG και τα άλλα 300 άλογα από δυο ηλεκτροκινητήρες.

Το βάρος θα κρατηθεί κάτω από τα 1.300 κιλά με χρήση αρκετού carbon στο monocoque πλαίσιο. Οπότε μιλάμε για μια εντυπωσιακή αναλογία κιλών/ ίππο 1:1. Παραδοσιακά η κίνηση θα βρίσκεται στους πίσω τροχούς, ενώ θα διαθέτει και ενεργή ανάρτηση που θα είναι ικανή να ελέγχει τον κάθε τροχό ξεχωριστά.

Για την βέλτιστη αεροδυναμική, το πιλοτήριο θα είναι αρκετά στενό ενώ θα φέρει μεγάλους τροχούς και φτερά από carbon. Εξωτερικά, το R50 AMG είναι εμπνευσμένο από το Le Mans ενώ θα διαθέτει και κάποια στοιχεία που θα θυμίζει την θρυλική CLK GTR. Η τιμή της θα βρίσκεται μεταξύ 2 και 3 εκατομμυρίων ευρώ και θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό. Με όλα αυτά τα εφόδια, η Mercedes AMG ευελπιστεί να σπάσει αρκετά ρεκόρ και να ανταγωνιστεί τη νέα Aston Martin RB001, την Koenigsegg Regera την Bugatti Chiron.

ΠηγήAutobild.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανάκληση για 260.658 Mercedes GLE και GLS

Σε μια ακόμη ανάκληση προχωρά η Mercedes-Benz, με αυτή να επηρεάζει 260.658 GLE και GLS παγκοσμίως και που έχουν κατασκευαστεί μεταξύ 1 Φεβρουαρίου 2018...

Η Mercedes EQS χάνει το 48% της αξίας της μέσα σε μόλις 12 μήνες

Με την ανοιξιάτικη περίοδο αγοράς αυτοκινήτων να ξεκινά μόλις στις ΗΠΑ, το iSeeCars δημοσίευσε μια ακόμη έρευνα στην οποία βλέπουμε ποια αυτοκίνητα χάνουν περισσότερο...