Η FCA βρήκε 5.000 με 6.000 αυτοκίνητα χωρίς πραγματικούς αγοραστές

Σχετικά άρθρα

fca1

Την περασμένη εβδομάδα επιθεωρητές του FBI, του Αμερικάνου γραφείου ερευνών και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ερεύνησαν τα γραφεία της FCA, όπως και τα σπίτια στελεχών και υπαλλήλων, επειδή η εταιρία θεωρείται πως ακολουθεί πρακτικές που αυξάνουν φαινομενικά τις πωλήσεις, για να παρουσιάζει συνεχώς αύξηση πωλήσεων, μιας και μέχρι τον Ιούνιο, η εταιρία παρουσιάζει για 75 μήνες συνεχώς αύξηση πωλήσεων, το μεγαλύτερο σερί από κάθε άλλη αυτοκινητοβιομηχανία του κόσμου. Βλέπεις η αύξηση των πωλήσεων αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για την FCA, η οποία ανέκαμψε μετά την πτώχευση του 2009.

Παρότι αρχικά η Fiat Chrysler, ισχυρίστηκε πως το ζήτημα ερευνήθηκε εσωτερικά και πως οι κατηγορίες είναι προϊόν δυσφήμισης από απογοητευμένους dealers, τώρα, σύμφωνα με εσωτερικές πηγές του Automotive News, η εταιρία, μέσω εσωτερικής έρευνας που έκανε βρήκε πως υπάρχουν 5.000 με 6.000 αυτοκίνητα από διάφορες μάρκες της, που μπορεί στα χαρτιά να δείχνουν πως έχουν πουληθεί από τους εμπόρους, αλλά δεν υπάρχουν πραγματικοί πελάτες. Εκπρόσωπος της FCA αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα συμπληρώνει πως ο επικεφαλής πωλήσεων της FCA στις ΗΠΑ, Reid Bigland θα βάλει ένα τέλος σε αυτή την πρακτική μετά τα αποτελέσματα της έρευνας. Ωστόσο, με το FBI και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των Η.Π.Α να ερευνούν την υπόθεση για απάτη, ενώ υπάρχουν και μηνύσεις σε εξέλιξη, είναι πολύ πιθανό, σύντομα, η FCA να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο πρόβλημα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...
Autoblog.gr