Αυτά τα κορίτσια οδηγούν αγωνιστικές Lamborghini

Σχετικά άρθρα

Lamborghini-racing-girls-8

Γνώρισε τις Sarah Bovy, Carina Lima και Michela Ceruti, τρεις γυναίκες που έχουν μάθει να οδηγούν γρήγορα στο  Lamborghini Young Driver και δεν έμειναν εκεί, μιας και συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό Lamborghini Super Trofeo και στο Blancpain GT Endurance Cup.

Συνήθως οδηγούν την Huracan GT3, την αγωνιστική έκδοση της Huracan που φορά αεροδυναμικό bodykit με ρυθμιζόμενο μπροστά spoiler, carbon πτερύγια, αεριζόμενο καπό, αεριζόμενα φτερά, τεράστια πλαινά skirts, διαχύτη και φυσικά μεγάλη ρυθμιζόμενη αεροτομή.

Lamborghini-racing-girls-0

Το σασί είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και carbon με τα μπροστά και πίσω υποπλαίσια να έχουν τροποποιηθεί. Το roll cage καλύπτει τις προδιαγραφές της FIA, με την οροφή να ανοίγει ώστε ο οδηγός να μπορεί να βγει μέσα από το αγωνιστικό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Στο εσωτερικό η Lamborghini τοποθέτησε αγωνιστικό κάθισμα, σύστημα κατάσβεση πυρκαγιάς και τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών.

Κίνηση παίρνει από τον V10 5,2-λίτρων κινητήρα που αναβαθμίστηκε, αλλά η Lamborghini δεν ανακοίνωσε τα πόσα άλογα παράγει. Συνδυάζεται με ένα εξατάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτύτων με αγωνιστικό συμπλέκτη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αυτή η Lamborghini Urus είναι εξαιρετικά ικανή σε εκτός δρόμου διαδρομές

Ο ιδιοκτήτης αυτής της Lamborghini Urus την έχει μετατρέψει σε ένα αυτοκίνητο που είναι εξαιρετικά ικανό να κινηθεί σε εκτός δρόμου διαδρομές. https://youtu.be/QnX67G43D08 Το ιταλικό SUV...

Lamborghini Revuelto Edizione GT by DMC

H DMC μας δείχνει το νέο bodykit που έχει ετοιμάσει για την Lamborghini Revuelto. Το νέο αεροδυναμικό πακέτο είναι κατασκευασμένο εξ'ολοκλήρου από ανθρακονήματα, με την...