Ο Clarkson “μίλησε” στο Θεό, και αυτός τον άκουσε

Σχετικά άρθρα

683692

Με τα γυρίσματα της νέας τους εκπομπής, The Grand Tour, να συνεχίζονται, οι Jeremy ClarksonJames May και Richard Hammond και η εταιρία παραγωγής ανεβάζουν μικρά teaser video, δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πως πρέπει να δημιουργείς buzz πριν την έναρξη μιας εκπομπής.

Στο διάρκειας μόλις 33 δευτερολέπτων video, θα δεις τον Jeremy Clarkson να συνομιλεί με τους δύο συμπαρουσιαστές του, εξιστορώντας τους μια ιστορία όπου ήταν συνοδηγός σε ένα αγωνιστικό. Ο Clarkson, όμως, δεν ήταν πολύ χαρούμενος με τη θέση που είχε στο αυτοκίνητο και προσευχήθηκε στον όποιο θεό πιστεύει να εισακούσει τις προσευχές του.

Για καλή του τύχη λίγα μέτρα μετά την έναρξη της ειδικής ακούστηκε ένας δυνατός ήχος από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, όπου τελικά ήταν ένας κομμένος άξονας μετάδοσης, κάτι που τελικά γλύτωσε τον Βρετανό από την ταλαιπωρία του. Τις λεπτομέρειες θα τις μάθουμε μέσα στα επεισόδια του The Grand Tour, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το φθινόπωρο στο Amazon Prime.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...