Ανανεωμένο BMW 2002 Hommage Concept, θα παρουσιαστεί στο Pebble Beach

Σχετικά άρθρα

2002_Hommage_Concept

Προ τριών μηνών, τον Μάιο, η BMW στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este, παρουσίασε μια ειδική έκδοση της M2, την 2002 Homage για τον εορτασμό των 50 ετών από την κυκλοφορία της αυθεντικής 2002. Η βαυαρική εταιρεία με στοχευμένες λεπτομέριες κατάφερε να ενθουσιασεί κάθε petrolhead. Ευτυχώς το concept δεν λησμονήθηκε και όπως μαθαίνουμε από πηγές του BMWblog, στις  21 Αυγούστου στο Pebble Beach Concours d’Elegance στην California, θα παρουσιαστεί μια ελαφρώς ανανεωμένη έκδοση με αλλαγές στο χρώμα και στην εμφάνιση.

Αν θυμάσαι, πέρσι στο Concorso d’Eleganza Villa d’Este παρουσίασε την επίσης εντυπωσιακή 3.0 CSL Ηomage Concept, με τους Γερμανούς να φέρνουν στο Pebble Beach, την αντίστοιχη αγωνιστική έκδοση. Μένει λοιπόν να δούμε αν θα ακολουθήσουν το ίδιο μοτίβο και με την 2002 Homage, παρουσιάζοντας τώρα την αγωνιστική της εκδοχή.

Παρά τα ωραία concepts που πολλοί θα ήθελαν να δουν στην παραγωγή, μεταξύ αυτών και εγώ, το 2017 η BMW κλείνει 100 χρόνια ιστορίας και περιμέναμε πως θα παρουσιάσει την M2 CSL, μένουν λοιπόν λίγοι μήνες για να δούμε αν οι Βαυαροί έχουν κάτι σπέσιαλ για τον ένα αιώνα, αν μη τι άλλο εντυπωσιακής παρουσίας τους στους δρόμους.

ΠηγήBMWblog

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...

Η Pagani Alisea γιορτάζει τα 25 χρόνια της Zonda

Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του τμήματος Transportation Design στο Istituto Europeo di Design (IED) του Τορίνο, το ίδιο που φοίτησε ο Αλέξανδρος Λιώκης, ετοίμασαν ένα...