Μία Rolls-Royce Ghost μετατρέπεται σε ένα κίτρινο και βρώμικο ταξί

Σχετικά άρθρα

CrazyTaxi1-rolls-royce-ghost

Δεν ξέρω αν σου θυμίζει κάτι, αλλά εγώ το “Crazy Taxi’’ το είχα λιώσει στην κυριολεξία. Μόνο που δεν θυμάμαι να είχα ποτέ μια Rolls-Royce Ghost, για να κάνω εκείνες τις τρελές κούρσες. Επειδή λοιπόν το Crazy Taxi δεν είχε, κάποιος ‘’θαυμαστής’’ του, είχε τη φαεινή ιδέα να μετατρέψει αυτή τη λιμουζίνα σε ταξί του παιχνιδιού, που δεν θα είναι όσο πρέπει καθαρό. Το ‘’θετικό’’ της υπόθεσης είναι πως όλη αυτή η μαυρίλα που βλέπεις είναι αυτοκόλλητα! Αλλά αυτό είναι το ‘’έγκλημα’’, ας πάμε τώρα στη διαλεύκανσή του.

Στις ΗΠΑ (τι σπάνιο, όλα τα τρελά να συμβαίνουν εκεί), κάθε χρόνο λαμβάνει χώρα το Motor City Rally. Όχι, μη φανταστείς ότι η παραπάνω Rolls-Royce έτρεξε σε καμία ειδική διαδρομή, καμία σχέση. Πρόκειται περισσότερο για ένα event στο οποίο οι συμμετέχοντες περιοδεύουν σε συγκεκριμένα μέρη, διοργανώνοντας παράλληλα και διάφορα events για τα αυτοκίνητα. Πέρα από το ποσόν που πρέπει να καταβάλλουν για την συμμετοχή, πρέπει όμως να έχουν και ένα αμάξι με ιδιαίτερο ‘’στόλισμα’’.. Κάτι σαν το καρναβάλι ένα πράμα, αλλά για αμάξια. Και έτσι, ‘’εγένετο’’ μια ‘’Crazy Taxi’’ Rolls-Royce Ghost (μόλις δάκρυσα).

Ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης, λέει πως την επέλεξε για να ταξιδέψει άνετα τα πολλά χιλιόμετρα της εκδήλωσης, ενώ το ‘’ντύσιμο’’ του αυτοκινήτου όντως το εμπνεύστηκε από το διάσημο arcade βιντεοπαιχνίδι και μάλιστα έγινε μέσα σε 36 ώρες!

motor-city-rally-9

Η εκδήλωση αυτή έχει γίνει θεσμός και κάθε χρόνο βλέπουμε περίεργα στολίσματα σε supercars. Το κόστος συμμετοχής ξεκινά από τις 2.500 δολάρια και μπορεί να ξεπεράσει τις $3.000. Όμως μέσα σε αυτά τα χρήματα περιλαμβάνονται οι διαμονές σε ξενοδοχεία των πόλεων που επισκέπτεται η διοργάνωση, το κόστος της φύλαξης των αυτοκινήτων σε κλειστά parkings και η συμμετοχή σε διάφορες άλλες δραστηριότητες. America Gone Crazy…

Bonus! Στην χώρα μας σίγουρα θα έχαιρε μεγάλης εκτίμησης μια τέτοια διοργάνωση. Απλά εδώ θα το λέγαμε ”i-xara-tou-KAGOU-RAlly”. Και αν τα μάτια σου δε πόνεσαν από το διάβασμα, ετοιμάσου να πονέσουν από τις παρακάτω φωτογραφίες..

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...