Η Jaguar Land Rover πατένταρε ξανά το όνομα Defender

Σχετικά άρθρα

defender

Η Jaguar Land Rover δεν θέλει να χάσει με τίποτα την δυνατότητα να χρησιμοποιεί το όνομα Defender, γι’αυτό και ανανέωσε την πατέντα του, ώστε να ονομάσει και τη νέα γενιά του μοντέλου -που αναμένεται στα τέλη της δεκαετίας- με το ίδιο όνομα.

Η εταιρία προχώρησε στη κατοχύρωση του ονόματος τον Μάιο στην Ευρώπη, ενώ στις 4 Αυγούστου το ανανέωσε και στις Φιλιππίνες.

Το νέο Defender θα μοιράζεται αρκετά μέρη του με άλλα αυτοκίνητα της Land Rover έτσι ώστε να μειωθεί όσο γίνεται το κόστος έρευνας και ανάπτυξης. Με την Land Rover να εκτιμά πως θα πουλά περίπου 50.000 Defender ετησίως, το νέο μοντέλο της θα κάνει χρήση του αλουμινένιου monocoque σασί, θα διαθέτει ανεξάρτητη ανάρτηση και θα φορά κινητήρες τοποθετημένους σε διαμήκη διάταξη. Το νέο Defender δεν θα είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από τη προηγούμενη γενιά, θα προσφέρεται σε τουλάχιστον δύο διαφορετικά μήκους μεταξόνια και σε πέντε διαφορετικά στυλ αμαξώματος, ενώ θα βγει στην αγορά και σε SVX έκδοση, για εκείνους που έχουν την φύση ως δεύτερο σπίτι τους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...

Στην Αγγλία το εργοστάσιο μπαταριών της Tata, το μεγαλύτερο της Ευρώπης

Ο όμιλος Tata ανακοίνωσε σήμερα ότι ξεκινά άμεσα την κατασκευή του μεγαλύτερου εργοστασίου μπαταριών ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης. Αυτό θα βρίσκεται στο Gravity Smart Campus...