Γυναίκα πήγε για test drive και έκανε crash test

Σχετικά άρθρα

Mercedes-Crash-GLE-4

Αν και γνωρίζω ότι περιμένεις να κάνω σχόλια για τις οδηγικές ικανότητες των γυναικών, ΟΧΙ δε θα το κάνω, απλά θα μεταφέρω την είδηση ως έχει. Στην κομητεία του Arlington, της Virginia των Η.Π.Α. και σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό γραφείο ARLnow, την προηγούμενη Παρασκευή γύρω στις 11:30 το πρωί, μια γυναίκα πήγε στην αντιπροσωπεία της Mercedes-Benz στο Ballston, για να κάνει test drive μια καινούργια GLE 350.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκκίνηση, το αμάξι βρέθηκε τουμπαρισμένο, αφού πρώτα χτύπησε άλλα τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα που βρισκόταν στο χώρο της αντιπροσωπείας.

Mercedes-Crash-GLE-2

Η επικρατέστερη εκδοχή είναι ότι η γυναίκα μπέρδεψε το πεντάλ του γκαζιού με αυτό του φρένου, κάτι που προκάλεσε τη ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου μέχρι να ανατραπεί. Σύμφωνα με τη πυροσβεστική, μέσα στο SUV της Mercedes ήταν συνολικά τέσσερα άτομα αλλά ευτυχώς κανείς τους δεν τραυματίστηκε σοβαρά, παρά μόνο ο ένας, που είναι και υπάλληλος της αντιπροσωπείας, να είχε μικροτραυματισμούς στη πλάτη.

Ποιος θα πληρώσει τη ζημιά δεν το γνωρίζω, ούτε και το κόστος της ζημιάς που προκλήθηκε, πάντως το συγκεκριμένο SUV, GLE 350, κοστίζει περίπου 60.000 δολάρια (πριν το test drive βέβαια), και επίσης δεν έγινε γνωστό αν τελικά η εν λόγω κυρία θα προβεί στην αγορά του και αν ταιριάζει στο δικό της στυλ οδήγησης.

Mercedes-Crash-GLE-1

Όπως είπα και στην αρχή δεν θα προβώ σε σχόλια για τη σχέση γυναίκας και οδήγησης γιατί στον καθένα άλλωστε από μας μπορεί να συμβεί κάποιο ατύχημα. Όπως για να παράδειγμα να κολλήσει το δωδεκάποντο τακούνι κάτω από το γκάζι και να μη μπορείς να φρενάρεις, ή να πεταχτεί κάποιος απότομα μπροστά σου και να μη τον δεις, την ώρα που βάφεις βλεφαρίδα ή βάζεις κραγιόν με τη βοήθεια του καθρέφτη, η ακόμα να μπερδέψεις το γκάζι με το φρένο από το άγχος σου την ώρα που προσπαθείς να παρκάρεις το Fiat 500 σου, γρήγορα για να μην ενοχλήσεις την κίνηση, σε χώρο απ’ όπου έφυγε ένα Audi A8. Καλό το χιούμορ, αλλά ας σοβαρευτώ όμως. Ο καθένας από εμάς έχει τις άτυχες στιγμές του.

Mercedes-Crash-GLE-3

ΠηγήARLnow

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...