Mercedes-AMG GT-RSR από την Piecha με 612 ίππους

Σχετικά άρθρα

mercedes amg gt-rsr (9)

Δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι να αποκτήσεις την δική σου νέα Mercedes AMG GT-R ; Αν η ιπποδύναμη είναι αυτό που σε ενδιαφέρει, η Γερμανική εταιρεία Piecha ανακοίνωσε ότι μπορεί να φτάσει την ήδη υπάρχουσα GT σε επιδόσεις πέρα από την R.

Έτσι, ο βελτιωτικός οίκος την ονόμασε GT-RSR και της έδωσε την ισχύ των 612 ίππων. Να υπενθυμίσω ότι οι υπόλοιπες “αδερφές” της είναι η GT με 456 ίππους, η GT S με 503 ίππους και η GT R με 577 ίππους. Τη στιγμή που τα τρία αυτά μοντέλα έχουν 600, 650 και 700 Nm ροπή αντίστοιχα, αυτή της GT-RSR αγγίζει τα 840 Nm!

mercedes amg gt-rsr (7)

Η Piecha δεν αποκαλύπτει με ποιους τρόπους έφτασε την GT-RSR σε αυτήν την ιπποδύναμη, και το μόνο που αναφέρει είναι ότι οι βελτιώσεις απόδοσης έγιναν σε συνεργασία με τον βελτιωτικό οίκο Performmaster, μια εταιρεία που ειδικεύεται στον προγραμματισμό εγκεφάλων για AMG. Παρόλα αυτά, αυτού του είδους αύξησης της ιπποδύναμης δεν μπορεί να οφείλεται μόνο σε επαναπρογραμματισμό εγκεφάλου.

Από πλευρά επιτάχυνσης, η GT-RSR πραγματοποιεί τα 0-100 χλμ/ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα, χρόνος που είναι ανάμεσα στις GT S (3,8 δευτερόλεπτα) και την GT R (3,6 δευτερόλεπτα).

mercedes amg gt-rsr (3)

Εξωτερικά η νέα AMG είναι ντυμένη με ένα aero kit από carbon fiber, περιλαμβάνει διαχύτη στο πάτωμα, τετραπλές απολήξεις με διάμετρο 90 χιλιοστών και ελαστικά της Yokohama με διαστάσεις 275/35 R19 μπροστά και 305/30 R20 πίσω. Πραγματικό αριστούργημα !

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...