705710

Μας είχε προειδοποιήσει ότι θα έρθει και ήρθε. Στην ώρα του. Ο Ken Block, πήρε το νέο του τετρακίνητο “όπλο”, το Ford Focus RS SX με τα 600 άλογα που τρέχει στο πρωτάθλημα του Rallycross, πήγε στη Νέα Υόρκη και μας παρουσιάζει το τελευταίο “επεισόδιο” της δημοφιλούς σειράς, Gymkhana.

Το 2016 σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή για το Hoonigan Racing Division αλλά και για τον Ken Block, καθώς κυκλοφόρησε το δεύτερο Gymkhana video του για φέτος με τίτλο Gymkhana NINE: Raw Industrial Playground. Το νέο Gymkhana μας δείχνει την επιστροφή του Block στις ρίζες του, δίνοντας έμφαση στην ωμή οδηγική δράση με ένα πιο απλό φόντο. Τα γυρίσματα διήρκησαν τέσσερις μέρες και έγιναν σε διάφορους εγκαταλελειμμένους βιομηχανικούς χώρους στη Δυτική Νέα Υόρκη.

Τα δύο tricks που εμπνεύστηκαν από το Microsoft’s Forza Horizons 3 videogame, είναι η στιγμή που ένα ελικόπτερο κρατά στον αέρα το νέο Ford Raptor 2017, ενώ ο Block κάνει donuts τριγύρω του, όπως επίσης η σκηνή που ο Block driftάρει μπροστά από ένα κινούμενο τρένο. Enjoy!