Spy Photos: Οι πρώτες της νέας BMW Σειράς 8

Σχετικά άρθρα

Spy_Photos_BMW_8_Series_02

Φαίνεται ότι η αναγέννηση της Σειράς 8, μετά από 20 χρόνια, είναι πιο κοντά από ποτέ, με τις συγκεκριμένες κατασκοπευτικές φωτογραφίες να αποδεικνύουν ότι η BMW έχει ξεκινήσει έμπρακτα την εξέλιξη του νέου της μοντέλου.

Ακόμα είναι άγνωστο το πως θα ονομαστεί, καθώς η γερμανική εταιρία έχει βαλθεί να μας μπερδέψει με την ονοματολογία των αυτοκίνητων της. Πρόσφατα διάβασες ότι η σειρά 6 θα αντικατασταθεί από την σειρά 8 το 2020, ενώ έχουν υπάρξει φήμες που την θέλουν να ετοιμάζει και την σειρά 9 με σκοπό να ανταγωνιστεί την Mercedes-Maybach S-Class και Bentley Continental GT.

Spy_Photos_BMW_8_Series_08

Όπως και να έχει, φέρεται να έχει εσωτερική κωδική ονομασία G14/15 και θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2019 με αρχές του 2020. Η Σειρά 8 θα αποτελεί την coupe έκδοση του λιμουζίνας της εταιρίας, με τη γερμανική εταιρία πάντα να σκεφτόταν σοβαρά την δημιουργία ενός υπερπολυτελούς μοντέλου που θα ήταν πάνω από την σειρά 7 στην γκάμα της. Το 2014, στο σαλόνι του Πεκίνο παρουσίασε το Vision Future Luxury, το οποίο θα μπορούσε να είναι η βάση για αυτό το μοντέλο.

Αν ισχύουν οι φήμες θα φοράει την ίδια γκάμα κινητήρων που θα έχουν η Σειρά 7, με το νέο μοντέλο να αναμένεται να συνδυάζει την πολυτέλεια με τον πιο σπορ χαρακτήρα που αποπνέουν παραδοσιακά τα αυτοκίνητα της βαυαρικής φίρμας. Έτσι, η BMW 8 θα εφοδιάζεται με όλα τα τεχνολογικά καλούδια και όλη την πολυτέλεια της σειράς 7 που σε συνδυασμό με ένα ευέλικτο σπορ σασί θα μπορέσει να κοιτάξει στα μάτια την S Class Coupe/Cabriolet.

Spy_Photos_BMW_8_Series_10

Σύμφωνα με γερμανικές αναφορές, κάτω από το καπό θα βρίσκεται πληθώρα επιλογών με φαβορί τον twin turbo 4.0 λίτρο V8 ο οποίος αναμένεται να παράγει περίπου 650 άλογα στην πιο ισχυρή του μορφή ενώ θα υπάρχει και ένας μικρότερος εξακύλινδρος 3.0 λίτρων που θα αποδίδει γύρω στα 450 άλογα. Αναφορές έχουν γίνει επίσης ακόμα και για τετρακύλινδρες ή εξακύλινδρες plug in υβριδικές εκδόσεις.

Τέλος, πιστή στη γκάμα της BMW, η νέα Σειρά 8 θα προσφέρεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις σώματος, coupé, convertible και τετράθυρη Gran Coupé.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τα ευρωπαϊκά λιμάνια γεμίζουν με απούλητα αυτοκίνητα

Χιλιάδες αυτοκίνητα είναι σήμερα σταθμευμένα σε πολλά ευρωπαϊκά λιμάνια, πολλά από τα οποία προέρχονται από την Κίνα. Αρκετές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν μισθώσει μεγάλες εκτάσεις σε...

Δες μια Pagani Utopia να διασχίζει έναν πλημμυρισμένο δρόμο στο Ντουμπάι

Μια από τις χειρότερες κακοκαιρίες των τελευταίων ετών "χτύπησε" τις περασμένες ημέρες τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με το Ντουμπάι να μετατρέπεται σε μία απέραντη...