Mercedes: Σε δική του κατηγορία ο Hamilton

Σχετικά άρθρα

2016 Malaysian Grand Prix, Saturday

Μία από τις πιο άνετες pole position της καριέρας του κατέκτησε σήμερα ο Lewis Hamilton. Ο οδηγός πίσω του ήταν μεν ο Nico Rosberg, αλλά ο Γερμανός ήταν 4 δέκατα πιο αργός και ο Βρετανός θα μπορούσε να είναι ακόμα ταχύτερος αν δεν έκανε λάθος στη στροφή 4 του τελευταίου του γύρου. Βέβαια, και ο Rosberg έκανε λάθη, αλλά και πάλι ο Hamilton έδειχνε διαρκώς πως είναι το απόλυτο φαβορί.

Ο Toto Wolff είναι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι οδηγοί του βρέθηκαν ξανά στις δύο πρώτες θέσεις, αλλά ο επί κεφαλής της Mercedes επισημαίνει πως ο Hamilton ήταν σήμερα σε μια άλλη, δική του κατηγορία, όπου κανένας δεν μπορούσε να τον ανταγωνιστεί.

Ο Lewis είναι σε άλλη κατηγορία όλο το Σαββατοκύριακο. Έτσι, περιμέναμε τη διαφορά. Όταν ακούς να μιλούν σχετικά με αυτό, είναι γιατί δε νιώθουν τόσο άνετα μέσα στο μονοθέσιο όσο ο άλλος οδηγός. Είτε έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις -ο Lewis είχε έλλειψη γύρων στη Σιγκαπούρη-, αλλά αυτές οι μεγάλες διαφορές δείχνουν ότι και οι δύο συνεχίζουν να πιέζουν ο ένας τον άλλον.

Ο Πρωταθλητής, μετά το τέλος των κατατακτήριων, δήλωσε πως ήταν εξαιρετικά άνετος με το μονοθέσιο, και φυσικά παραδέχτηκε ότι δεν ένιωσε καμία απειλή σε κανένα σημείο της διαδικασίας.

Φυσικά εκεί έξω πάλευα με άλλους οδηγούς, αλλά ήμουν συνεχώς άνετος και δεν ένιωσα ότι βρίσκομαι υπό απειλή. Είχα αυτή τη διαφορά -μισό δευτερόλεπτο, 4 δέκατα ή κάτι τέτοιο- και ήξερα ότι μπορώ να πάω ακόμα πιο γρήγορα, έτσι ήταν αρκετά άνετα για ‘μένα.

ΠηγήSky Sports

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...